ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Selamlar, Loreal'in e-strat oyununu duymussunuzdur belki, bir sirketin basına geciyorsunuz ve asama asama sirketi yönetiyorsunuz falan. Şimdi sorum şu: Aynı şekilde, bir şirketin başına geçip o şirketin yönetimini falan üstlenebileceğim oyun tavsiyeleri istiyorum. Bu 3d bir oyun da olabilir, browser based de olabilir ama mümkün olduğunca kapsamlı olursa çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Böyle baya kapsamlı bir oyun vardı ama adını hatırlamıyorum kusura bakma. Ama aramayı bırakma aradığın oyun var çünkü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 bu tarz en son capitalism 2'yi biliyorum kalburüstü oyun olarak. hala üçüncüsünü bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar