Shadow Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Kanarya, onun oynamadığı 9 maçta 8 galibiyet alırken, 11 de başladığı 7 maçta 14 puan fire verdi... F.Bahçenin ilk yarının sonlarında yakaladığı çıkış ve zirvenin 2 puan gerisine kadar gelen tırmanışının ardındaki gizli kahraman oynamayan Maldonado... Sarı-lacivertliler, sezon başında teknik direktör Luis Aragones’in sıkça şans verdiği Şilili oyuncunun olmadığı 9 maçta 8 galibiyet alarak şifreyi de bir anlamda çözmüş oldu! OYSA Maldonado onbirde oynadığında, 6sı ilk altı haftada olmak üzere 7 maçta 14 puan kaybetti F.Bahçe.. Şilili yıldız bu istatistiğiyle son 10 haftada sadece Josiconun olmadığı Eskişehir maçında ilk 11e girebildi. Tüm bu gelişmelere rağmen, ilk yarı biter bitmez gönderileceği konuşulmaya başlayan Maldonadonun, F.Bahçe de kalması şaşırtıcı olarak karşılandı. Şililinin kalışının ardındaki gerçek şu: Aragones, başkan Aziz Yıldırıma verdiği raporda, Maldonado dahil kimsenin gitmesini istemediğini yazdı... Sonuç olarak Maldonado en az yarım sezon daha sarı lacivertli kulüpte oynayacak. -------------------- bu herife ölene kadar mokoko ya gene başımıza kaldı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 isim zaten bağırıyor. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 saçma, tüm maçlarda kalede volkan vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 biri beni çağımış sanırım. buyur canım bişi mi istedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Böyle istatistikler sporda her zaman doğruyu vermiyor,bunun örneği olarak geçen sene NBA'de çoğu zaman Yao ve Tmac'siz şekilde 22 maç üstüste kazanan Houston Rockets'ı güncel olarak gösterebiliriz. Maldonado Fenerbahçe'nin değişmez bir parçasıdır,kanmayın istatistiklere... Nolur kanmayın lan oynasın adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 yalan oldu çoktan o mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 bence mükkemmel bir futbolcu kendileri, aragones onu oynatmamakla yanlış yapıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 sexdrugsrocknroll said: yalan oldu çoktan o mal Oyuncusuna sahip çıkmayan taraftar.Çok yanlış şeyler bunlar arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 disiligin sirri madonna okuyup heyacanlandim allah kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 DiadanLocke said: disiligin sirri madonna okuyup heyacanlandim allah kahretsin. muahahahahaha koptum ya>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 DiadanLocke said: disiligin sirri madonna okuyup heyacanlandim allah kahretsin. aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Ahaha ya bu adam kaça geldi fenere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 bende maradona okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 BulletRide said: sexdrugsrocknroll said: yalan oldu çoktan o mal Oyuncusuna sahip çıkmayan taraftar.Çok yanlış şeyler bunlar arkadaşlar. kötü topçuya niye sahip çıkiyim mücadele eden hakkını alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 şilili 'yıldız' ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Maldonado yıldızsa ben plütonum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Shadow said: Şilili yıldız yıldız kaymış ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 maldonado madride gitsin orda gol kralı olur idda ediyorum maldonado gibi bi yıldızı harcadı sonunda fener . yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 maldonado tipi oyuncuları beğenmem , yıllar yılı tayfun havutçu dramıyla yaşamış bir futbolsever olarak.. ANCAK beğenmediğin(m)iz maldonanonun , eski chelsea oyuncusu makaleleden çok farkı yok (oyun stili olarak) pek tabii makalele 1-2 gömlek üstün , ama en çok şikayet edilen "maldonado hep geriye-yana oynuyor" şikayetini , chelsea taraftarının makalele için yaptığını sanmıyorum. dediğim gibi , bu tip oyunculara önyargılı bakıyorum , ama maldonado kendi stilinde iyi bir futbolcu. appiah'tan sonra yavan geliyor fenerbahçelilere , tek sorunu o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar