bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Laptop ı dün akşam açtığıdığımda birşey yoktu.Sonra direk kapatmak zorunda kaldım.Bugun açtım windows açılmıyor. Güvenli kipte, hiçbir şeyde açılmıyor. Windows cdsi buldum boot ettim.Kur veya onarmak istediğimde bilgisayarınızda sabit disk bulunamadı hatası veriyor. HDD mi yandı acaba ? markası hp. Nasıl düzeltebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 yattara olabilitesi yuksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Yattara olabilitesi yüksek değil bence, partition gitmiş olabilir, boot hedeleri çuvallamış olabilir öyle abuk kapattığın için. Yeniden yüklemeye kalkınca da disk göremediğini sölemesinin nedeni SATA driver'ının o cdde olmaması. o yüzden hddyi göremiyo mal. Sata driverlarını windows cdsinin içine embed eden programlar vardı, gugılı kurcala bulursun. Önce notebook modeline göre sata sürücünü bulman lazım tabi. Bu dediğimi yaparsan, normalde her formatta karşına çıkacak mallığı bi kerede çözmüş olursun. Bunun yerine, USB disket sürücüsü bulup bi yerlerden, sata sürücülerini bu diskete koyarsan, o seferlik yine sorunu çözersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Hand dediğinden ne yazık ki pek bişey anlamadım =) hdd konusunda biraz cahilim. Bu arada dvdrom dvdleride okumuyor sadece cdleri okuyor. Kurtarıcı dvdler vardı onlarıda göremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 hocam dediklerimi anlamadıysan ya bi servise götür, ya da işten anlayan bi arkadaşına ver. Ya da en azından benim yazdığım şeyi az da olsa anlayan bi arkadaşın varsa ona göster, öyle çözersin. zor yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 bir şekilde chkdsk yapsan düzelir sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Sorun öncelikle şu; bilgisayarı açıyorum güvenli mod seçenekleri çıkıyor herhangi biriyle başlatıyorum windows loading ekranı geliyor sonra mavi ekran çıkıyor -çok hızlı geçtiği için hatayı okuyamıyorum- sonra pc resetleniyor. Chkdsk yaptım o da olmadı. bu arada hp pavilion dv5000 laptop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 hatanin ciktigi an pause'a bas dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 F11 yap boot ekranında. sonra otomatik windows kurulumunu seç (veya en yakın ne varsa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Format atmak istemiyorum. Sorunun kesin çözüleceğini bilsem atarımda ramlerden veya hdd den mi bilmiyorum. Harddiskte birşey yok sanırım chkdsk yaptığım zaman hiçbirşey bulamıyor temiz gözüküyor. acaba ramlerden kaynaklı bir sorun olabilir mi ? 512lik tek ram var. Yanmış olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar