|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Penthesilea said: Ya simdi vicdan azabi cektim duzeltmeye geliyorum, Kaanin gazina gelmisim. Sushi cok guzel bi yiyecektir ama en guzel degildir tabi ki cunku keskek en guzeldir. KESKEEEEK İSTEK'liyim, hayatımda 1 kere keşkek yedim, o da okulumun yıl dönümünde, herkes pilav günü falan yapar, bizim dalan keşkek yapmış. Kimse yemesin, canlı lan bariz, eve götür besle, seneye getir bahçede dolaşmaya çıkarabilirsin, kimyevi bir madde resmen, çok rezildi. 3 kaşık yedim, daha da gitmedi. O zamandan beri geleneksel keşkek günüme gitmiyorum. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Abi cok normal, keskek asiri zor bir yemek ve adam gibi yapilmasi cok zor. Cidden bolge yemeklerini iyi bilen biri ev yemegi seklinde yapmadikca yalandir yani o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 şalgam ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Okulun ortasında bir kazan, başında 2 kişi, pişirip servis yaptılar. Tabağa koyarlarken bariz problem çocuk filminde kilisedeki kadının çocuklara verdiği yemek sahnesini yaşadım, adam tabağa attı barız bir parca, tabakta oynuyodu keşkek, isim koyduk arkadaşlarla falan canlı bişey abi bariz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 fastreloader said: şalgam ne ya O H A ! çabbuk markete falan koş, bi doğanay şalgam iç.. olmadı tantuni söyle, yanına da şalgam söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 ama acılı şalgam pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 şalgam çok kötü bir içecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Ardeth said: şalgam çok kötü bir içecek sen yemek olarak genelde mukavva arası matematik kitabı yiyip tatlı olarak fizik sayfaları yediğin içindir. ama normal insanlara güzel gelir şalgam.. biliyorum biliyorum içinde yeterince 4rakamı ve β²,η ve ξ yok ama dediğim gibi... mesela terminatorler ve robocop da gress yağını seviyorlar sanırım ama biz normal insanlara göre değil işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Azmodai said: susi cok kotu bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Yemedim yememde yanımdakine yedirtmem de! ne çirkin birşeydir ya çok ön yarglıyım bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Yok abi reklam diil, valla güzel ya. Yengeçlisi süper özellikle. Kani roll diye geçiyo. Canım çekti laan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 acıktırmayın lan adamı gece gece dağlın lahhn 11!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 acıktım lan ayıp he :( makarna suyu koydurttunuz bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Şöyle bol yoğurtlu bol sos ve tereyağlı 1.5 iskender olucaktı yanında cola biraz da yanında meze mmmmmmmmmmmmmmm ne güzel olurdu Ya da 3 tane acılı lahmacun arasına koyucaksın rokayı domatesini sıkıcaksın limonunu yapıcaksın dürüm şeklinde yiceksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 ne sushisi lan git adam gibi iskenderini ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 ben yedim sushi bule adam balıkten kesip onume attı ole yedim, guzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 İSKENDER DİYORUZ HALA SUSHİ DİYONUZ YETER YA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Penthesilea said: cunku keskek en guzeldir. KESKEEEEK Ama gecenin bu saatinde niye gördüm ki ben bu mesajı =( canım çekti gözümün önüne geldi bi an of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar