loop Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Dostlar mitoloji veya fantastik filimlerden hoşlanıyorum.. Güzel film tavsiyeleri için açtım konuyu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Forbidden Kingdom Seyretmediysen bunu önerebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Sinemaya gidip pişman olmuştum, biraz daha ciddi yapımlara ihtiyacım var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Panın Labirenti bide biraz fantastik The Fall var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 the fall super filmdir ama dram yonu agir basar. masal anlatir gibi gidiyor. gerci izlemisindir ama cocuklara yonelik olsa da the chronicles of narnia var. 2 film pespese tekrarini izlersin eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Evet narnia günlükleri hoş bir film olsada çocuklara yönelik biraz.. Gerçi bu tarz filimlerden hangisi tamamen yetişkinlere yönelik olabilir ki ) Başka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 beowulf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Zardoz Modern mitoloji... Bir de Into Silver Globe diye bir düşük bütçeli rus filmi izlemiştim İncil'in dünyanın yeniden kolonileşmesinin yıkıma dönüşmesini anlatan bir yorumu gibi birşey Hayret yazılmamış Yüzüklerin Efendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 modern mythology, hmmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 pek güzel değil ama altın pusula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Pam'in labirenti igrencti. Istersen Herkül ve Xena'nin bölümlerini indir netten izle. Onlar mitoloji fantazidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Yüzüklerin efendisi zaten birazda oynadığım mmorpg ler yüzündendir belki, benim için bir numara zaten tartışılmaz.. Öneriler için teşekkürler eminim hepsi iyidir, izleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 lotr u zaten herkes seyretmiştir. Yazılmaması normal:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Pek beğenilmemişti ama Dragonheart'ı ben çok sevmiştim. Ejder avcısı ile ejderha arasında geçen muhabbetler 80lerdeki züppe siyah-ciddi beyaz ikili minvalinde geçen amerikan filmlerindeki gibiydi. Bence sonuç olarak bence gişede kadri bilinmemiş fantastik filmlerden bir tanesiydi. ( Sinemalardan hemen sonra cine5'de oynamıştı ) (:D http://www.imdb.com/title/tt0116136/ ekşi sözlükte ilginç bir tanıtımı var ilk kısmı şöyle yazayım ben: bir tane dragon war, bi tane de sözde dragon slayer war, bunnar annaşıyolar, dragon bi yere saldırıyo, sonra adam onu yakalar gibi yapıyo, paraya para demiyolar böylece, bu dragon biraz tırsak, adam artiz. dragon'ların altın-mücevherat hırsı bilinen bişi tabi... sonra anlıyoruz ki arka planda bir savaş var, genç ve hasta kral uzun zaman önce savaşta yaralanınca ölmeden önce bizim ejderhayla hayat takası anlaşması yapmış. ejderha da ona kalbinden bir parça vermiş. eğer birisi ölürse öbürü de ölecek. fakat o genç kral günün birinde niyeti bozuyor ve krallığı kurtarmak bizim ejderha ve ejderha avcısına düşüyor. en sonra anlıyorlar ki eğer kralı öldürseler adamımız en yakın dostunu da öldürmüş olacak. bir de aşk hikayesi var klasik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 nerde okudugumu hatirlamiyorum ama Dragonheart daki dragon animasyonu, hala en iyi dragon animasyonlari arasindaymis. bu filmin ikinciside var ve birincisinin yanindan bile gecemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 dragonheart çok güzel filmdi.hala denk gelirsem izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 gidip açıl abi o zaman, hoşlandığını saklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 nightwatch, daywatch izle iste mis gibi oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 başka bir topic vardı eski onada yazmıştım earthsea Ring of the Nibelungs Azumi 1&2 myst of avalon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 earthsea nin filmi çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar