Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mitoloji-fantazi


loop

Öne çıkan mesajlar

Pek beğenilmemişti ama Dragonheart'ı ben çok sevmiştim. Ejder avcısı ile ejderha arasında geçen muhabbetler 80lerdeki züppe siyah-ciddi beyaz ikili minvalinde geçen amerikan filmlerindeki gibiydi. Bence sonuç olarak bence gişede kadri bilinmemiş fantastik filmlerden bir tanesiydi. ( Sinemalardan hemen sonra cine5'de oynamıştı )

(:D

http://www.imdb.com/title/tt0116136/

ekşi sözlükte ilginç bir tanıtımı var ilk kısmı şöyle yazayım ben:

bir tane dragon war, bi tane de sözde dragon slayer war, bunnar annaşıyolar, dragon bi yere saldırıyo, sonra adam onu yakalar gibi yapıyo, paraya para demiyolar böylece, bu dragon biraz tırsak, adam artiz. dragon'ların altın-mücevherat hırsı bilinen bişi tabi...

sonra anlıyoruz ki arka planda bir savaş var, genç ve hasta kral uzun zaman önce savaşta yaralanınca ölmeden önce bizim ejderhayla hayat takası anlaşması yapmış. ejderha da ona kalbinden bir parça vermiş. eğer birisi ölürse öbürü de ölecek. fakat o genç kral günün birinde niyeti bozuyor ve krallığı kurtarmak bizim ejderha ve ejderha avcısına düşüyor. en sonra anlıyorlar ki eğer kralı öldürseler adamımız en yakın dostunu da öldürmüş olacak.

bir de aşk hikayesi var klasik olarak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...