|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 elesso said: laf koyduğumu düşünmüyorum, yayın organı demedimki ben burdaki userların bazılarından bahsettim. GEd said: elesso said: said: kim dedi kuran kursu çöktü oh diye? vakit gazetesi gibi bir belge var mı tam sayfa? http://forum.paticik.com/read.php?13,3447627,page=1 daha ilk sayfayı okuman yeterli :) peki hangi basın organı belirttiğin başlıktaki tarzda yorum yaptı? Şu an vakitin yaptığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konya başlığındakilere inanamadım, Vakit'e ayrı inanamakla meşgulum. Bu kadar mı hoşgörüden yoksunuz hakikaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 elesso said: Sparkcaster said: marx boşuna söylememiş demek ki, kuran kursu patladığında da kimse tepki vermemişti, uyuşturucu çekmiş gibi herkes kuran kursu çökünce burda iyi olmuşa yakın şeyler diyenler oldu, onlarında bu vakit gazetesinden en ufak farkları yok bence. ben de hatırlar gibiyim ve gerçekten de farkı yok, ikisi de gayet açık ve net "benim gibi düşünmeyenler ölsün". Siz onların bu dünyayı kirlettiğini düşünüyorsanız, onlar da sizin bu dünyayı kirlettiğini düşünüyor vs. Tamamen simetrik hiç bir fark yok bu açıdan (bunu dediğini düşündüğüm insanlara söylüyorum bunu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 konya başlığı şaka olmalı abi. Cidden burda çok yoruma tepki koydum ama bence o topic tamamiyle yok edilmeli , böyle bir forumda çocukların ölmesine "iyi olmuş" mesajları olmamalı , olamaz! Ben övünüyorum böyle bir foruma mensubum diye lütfen silin abi o topiği , gözlerim doldu yemin ederim o yazıları okurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ben bu heriflere küfür bulamadım yemin ediyorum.aldıkları nefese harcadıkları oksijene yazık hayvan herifler.şuanda kendi elimle acımadan gebertirim bu kansızları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 elesso said: Sparkcaster said: marx boşuna söylememiş demek ki, kuran kursu patladığında da kimse tepki vermemişti, uyuşturucu çekmiş gibi herkes kuran kursu çökünce burda iyi olmuşa yakın şeyler diyenler oldu, onlarında bu vakit gazetesinden en ufak farkları yok bence. Katılıyorum,nefret insanların duygularını köreltmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Vakit bildiğiniz gerçek hayatı trolleyen bir gazete. O dangalak yazar kadrosu ve iğrenç dünya görüşleri ile tiraj yapmaları imkansız, onlarda böyle trollüklerle dikkat çekmeye çalışıyorlar. Ölen herkesin başı sağolsun vakit yazarlarınında başlarına boş otobüste ayakta gitmelerini sağlayacak şeyler gelir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 öeh.. başlık kapatma yazılarını yazmak bayağı sıkıcı. en başından beri üzerinde durmaya çalıştığım bir nokta vardı, dedim ki yahu siz onların seviyesine inmeyin. makul bir düşünce sonuçta di mi? bırakın siz iyi taraf olarak kalın. ama işte bazıları çamurda yuvarlanmaktan büyük zevk alıyorlar. ambalaj değişik, marka farklı gözüküyor etikette ama içerik aynı. sonuçta aynı ikisi de aynı insansı canlı.. kuran kursu patlamasında da benzer olayları yaşamışız, elesso sağolsun yeniden okudum. vakit gazetesinin yaptığı ayıp şahsına aittir. benim ve de sizin aynı şekilde çirkinleşmesini görmek istemem. ya da istemezdim diyeyim. daha doğru olur. ölen yedi gencin ailesine ise allah sabırlar niyaz etsin. gerçekten büyük bir acı, kimsenin yaşamak istemeyeceği bir acı. sanırım acıların en büyüğüdür evlat acısı. umarım ne siz ne de aileniz böyle bir acı ile karşılaşmazsınız. konu ölen yedi üniversite gencinden vakit gazetesinin ayıbına ve vakit gazetesinin ayıbından da buradaki bazı kullanıcıların kişisel ayıbına ve dönüştüğü için kapatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Arkadaşlar polimiklerle boğulmaktansa bu acı olaydan bi ders çıkarmak lazım. Yarın ilk yapacağım şey, doğal gaz kaçaklarında alarm verebilen bi alet edinmek. Çok feci. Heleki bu yaşta daha feci. Gerçekten çok üzüldüm. En çokta aileleri adına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar