Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fury (PVP) Server

Ceiron

Öne çıkan mesajlar

RRa said:

1. Dünya üzerinde kimse benden daha hizli combo yapamıyor. çünkü ben zamanında saliseli saat ile combo sürelerini tuttum ve çok az salise payı bırakarak comboyu yaptırıyorum. ha bazen lag geliyor o zamanda yine bi yerimde patlıyor combo :) ama lag yoksa dünyada kimse benden daha hizli combo yapamaz.

lol demek istedim. icimde kalmasin.
Sosyal ağlarda paylaş

Sereglin ne lol diyorsun yalan borcummu var.
her vuruşun arasindaki min. süre bellidir ister makronda combolar arasındaki süreyi min. da tutarsın istersen arayı açarsın

fatih şimdi şöyle profil belirleyebiliyorsun bide profil belirlediğin de M1 M2 M3 die seçenekte seçebiliyorsun

raidlerde kesinlikle bişeye elimi sürmüyorum herşeyi kendi yapıyor iki tuşla

pvpde de makrolu kullanıyorum ama şöyle yapıyorum

G1 e basıyorum abilityleri aktif ediyor
Grim Corruption vuruyor zaten tek tuşlu bir hareket
Miasmayı mousela kendim vuruyorum

G2 ye basıyorum
Slow Death Strike vuruyor buda tek tuşlu bir hareket
Lotus Coated Dart da kendim atıyorum

zaten başka bişeyde yapmıyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

bende g19 kullaniyorum, fakat acikcasi pek bir fark yaratmiyor. evet her silah ve combonun bir min suresi var, fakat sen pveden bahsediyorsun, pvp de macroyla yapmak iyi olmuyor combolari. pve icin bilemiycem zaten baslik Fury PVP server.

bu arada ekliyim, assasin cok iyi degil. 1v1 de iyi bazi classlara karsi, fakat soul detonationi vuramadan cc yerseniz o zaman neden cok iyi olmadigini soyledigimi anlarsiniz. ayrica, cok cabuk oluyor, heal filan dayanmiyor assasine. var bende biliyorsunuz iste.

birde artik noob gibi 1v1 i dusunmeyi birakirmisiniz, oyunda 1v1 pvp yok ve yapmak zorunda degilsiniz, adam gibi grup yapin bizle sorun cozulecek.
Sosyal ağlarda paylaş

sorun bendeymiş ben stun arkadan vuruş tarzında şeyler denemiyordum kafadan dalıyodum adam dmg yemeyince tabi kafayı yiyordum falan filan. neyse olayı biraz çözdüm bu adamı yatırdın arkadan vur yok efenim sıtan attın arkasına geç fln bunlar güzel şeylermiş :) bir de heal atarken flna damların arkama geçmesine izin veriyordum tabi attığım healdan çok yediğim dayağın acısını çekiyordum. Neyse dün 3 adamı arka arkaya fln kestim kendime güvenim geldi. ÇOK İYİYİM LAN ! :)
Sosyal ağlarda paylaş

@Rra:

Üzerime atlıyacan,ben invul açıcam,sen invulu görücen,stundan,knock backden,hinderdan çıkacan gidecen ve ben seni kesemeyecem,silerim o charı mert.Sonuçta clothsun ve bs nin dpsi pek yabana atılacak birşey değil.

Gruba dalıpta öldürebilecek olduğun iki class var,oda demo ve hox.Bunun dışında grup içinde heali iyi olan hangi classı kesebilirsin.Bir grupta necroyu kesmek bile bir dert.

Ha şu var benim sinin üstünü başını biliyorsun bayağı bir ezik,belki sorun bendedir.Ama 80 lvlde grup pvp sinde dt,conq ve bsleri görünce direkt uzaklaşırım.

Bir diğer olayda ben combolarda makro kullanmıyorum.Hinderi yada trabi yediğin an yalan olur combo.Benim işim sadece buff makrolarıyla

Fatih comboskip ney?
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

assasin şuanda oyunun imba classıdır
teke tekde her classı kesebilen tek classdır
5 kişinin arasına girip adamı kesip çıkabileceğin tek classdır
ya sen assasin görmedin şimdiye kadar yada gördüklerin assasin ne onu anlamamış

oynadigim serverda insanlar birbirini kesmeden lvl 59 da pvp lvl 4-5. cromda gordugun adamlarla furydekilerin pvp bilgilerini mi kiyasliyorsun sen. Hahahaha

birde kd rationu koy. dmgindan ziyade, onu gorelimde ona gore konusalim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bearus yakın dostumdur. Ben uzun bir ara vermiştim oyuna yeniden başlayınca croma geldim. Burda bearus ile tanışmıştım. Bearus sana biraz kesmiş.. Pvp level 6 da öğrenmedik chari sıfırdan herhalde :) bana comboskipi gösteren adamdır sadece. Kendisi ile duel atmıştık o zamanlar ama o eleman full t2 ve bk invullari olan bir bs bizde raid itemi bile yoktu..( hatırlarımda harbi çok eziktim hehe) şimdi yapsak duel eşit şartlarda bearusu keserim tahminimce ama tabi bellide olmaz şans faktörü fln. Grup pvpsinde grubunu kollayandir en iyi bs bence. Oyunda syzf,eaglesheart ve bearus iyi bslerdir. 3ude kankamdir ki hepsinden taktik almisimdir. Fakat en çok yardımcı olan eagleshearttir.

Comboskip bir komboyu yaparken , kombo %95 kere geldimi konvoyu yarıda kesmendir. Erken kesersen vereceğin dmgden olabilirsin ama. Alıştırma yapmak lazım..
Sosyal ağlarda paylaş

xanthor said:

Comboskip bir komboyu yaparken , kombo %95 kere geldimi konvoyu yarıda kesmendir. Erken kesersen vereceğin dmgden olabilirsin ama. Alıştırma yapmak lazım..

Ben onu sinde yapıyordum,grimde.Demek adı buymuş.Adını bilmediğim şeyi yapıyormuşum yav.Ben sadece onu grime has bir olay sanıyordum.Güzel,bunu öğrendiğim iyi oldu
Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Baelze ve bolto iyi değiller o kadar. 2 side duel atmaktan kaçınırlar. Minide karşılaştım çok bu elemanlarla. Biloyormusun Predator premade olarak, ezo, unforgiven, tainted soulslarin premadelerine karsı genelde kazanıyoruz. Aklım kesmiyor bbk invul olmasına rağmen nasıl yenildiklerini. Fakat eğer bir bk sahibi olursak varya o zaman cromun gercekten ısı zor olacak. Bu arada futilez geliyormuş bizim guilde :) dün bentte konuşuyorlardı. Fury i topladı bunlarda varya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...