Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AKP Ankara adayi: i. melih gokcek

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

demokrasinin herkesi temsil edebilen bi sistem olmadığının farkındasınız heralde dimi ya? ne bilim öyle herkes "gene secilirse herşey müstehak" gibi ileri geri genellemeler yapmışta, kişisel olarak olmasada bi ankaralı olarak biraz alındım yani. biraz dikkat lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

Benim düşüncem; sonuçta A.k.p i.gökçek i aday göstermesede o adam aday olacaktı. Şimdi seçime kadar bütün adaylar birbirlerinin kuyusunu kazacak. Akp başka birini aday gösterseydi İ.gökçek i nasıl karalayacaktı? AKp nin dokunduğu herşey kendine geri dönecekti.

Zaten Karayalçın'da "İ. gökçek in aday olmasını isterim, bukadar zamandır araştırma yaptım. Bundan sonra yeni belgeler araştırmalar çok uğraştırır" demişti. Gerisi Ankara halkına kalmış artık
Sosyal ağlarda paylaş

logcupasa said:
Acıkcası artık cahilligin bilgisizligin ne duzeyde oldugunu %90 duzeyinde oldugunu bana bu ulke gosterdi sagolsunlar :) umarım ankara halkı oturur dusunur ve kimin neler yaptıgını anlayabilir...Bu kadar saf olmamalılar ya ...M.G. seni yakalarsam kac olum benden .....
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:
Daha önce, "Artık Melih Gökçek olmasın" diyen MYK üyelerinin "Artık bu saatten sonra Gökçek'in aday olması şart oldu" şeklinde görüş bildirdiler...

halk yediyse yolsuzluk yoktura gelmiş olay. yemediyse i melih gökçek zaten partiye parazit ankaraya parazit.
Sosyal ağlarda paylaş

sexdrugsrocknroll said:
yüzde 90 ı kıro olan memleketten ne beklersin

memleketin %90 ı kıroysa sen o %90 içindemisin, %10 un içindemisin bu %10 bazen kıroluk yapıyorsa bu %100 olurmu,kıro olan %90 bazen kıroluk yapmıyorsa bu oran %10 olur mu yoksa bu oranlar değişken midir?
Sosyal ağlarda paylaş

valla beni 5 senede bıktırdı ama halkının özenti kıro olmasından ziyade oy toplayabilmesinin tek nedeni kaynağı oldukları yoksulluğu kullanıp insanlara zaten hakları olan ekmek,kömür gibi ihtiyaçları lütufmuşçasına fırlata fırlata dağıtmasıdır.ben ankaranın en varoş yerlerinde gördüm bu durumu.sadece ankara için söylemiyorum ama bi mecbur kesim var bi yobaz kesim bi kendince(!) haklı kesim bi müslüman(!) kesim.yine seçerler diyorum,uslanmazlar diyorum.evine gitebilmek için cebinde tek binişlik bilet parası olsa bile neden en az 2 bilet almak zorunda olduğunu,neden doğalgaza yapılan zamlardan dolayı evde çoluk çocuğun s.müğünün donduğunu,neden onların cepleri dolarken kendi evlerinin başlarına yıkıldığını,neden onların dağıttığı kömüre muhtaç kaldığını,neden neden ve nedenleri düşünmeli önce insanlar..
saygılar iiiii melih gökçek bi dönem daha ankaralıya çomak olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar 1 verip 1000 alıyo ama cahil halkımız hic farkında degil 10000 tane kisiye gunluk bi ekmek verip hergun yolsuzlukla milyon dolarları goturuyorlar....
Ornegin arkadasımdan ve eski akrabamız olan bir bakandan duydugum bir olayı anlatıyım..

Arkadastan:Bir parti uyesi olan arkadasım ucretsiz brosur dagıtırken yaslıca bir amcanın dedigi soz ...Akp bana haftada 1 ekmek veriyo siz ne verceksinizkide sizi seciyim :D (1 ekmek veriyor ama cebinden 100 ekmek parasinida alıyor amcacaıgım:)
Bakanlık yapmıs akrabamız:2.kez girmeye hazırlandıgı secim oncesı konusmasında biri karsı cıkmıs adamlar secim meydanında kalem dagıtıyo sen hicbisi dagıtmıyon oyumu sana vercek kadar salak degilim demis...Nede komik bir durum degilmi adam bir kaleme oyunu veriyor:)Hergun her sehirde 48 saat icinde milyon dolarları haksızca ustune geciren insanların oldugunu okumuyor bilmiyor cahillik bu olsa gerek...
İste boyle insanlar bu ulkede %40 oranında mevcut dikkat edin cerenize aman:)
Sosyal ağlarda paylaş

o amcalardan var malesef .ben de belediye otobüsünde tekiyle hoş olmayan bi fikir alışverişine girdim..
doğalgaz zammını protesto eden gruba önce kendince yorumlar yaptı ama sonra çapulcu diyince orda dayanamadım.kendince bişeyler geveledi ama tabiki bu işin kişisel menfaat işi olmadığını anlatamadım:)
canın sağolsun beyamca dedim:P
Sosyal ağlarda paylaş

logcupasa said:
Arkadastan:Bir parti uyesi olan arkadasım ucretsiz brosur dagıtırken yaslıca bir amcanın dedigi soz ...Akp bana haftada 1 ekmek veriyo siz ne verceksinizkide sizi seciyim :D (1 ekmek veriyor ama cebinden 100 ekmek parasinida alıyor amcacaıgım:)

he tamam işte bırakın bu garibanın cebinden alınan 99 ekmek parası ekonomiye girsin. dönüp dolaşıp çalışanın,üretenin cebine girsin.

bu insanlar 1 ekmeğe fit olabiliyorsa, olsun. allahın amelesinin niye 65 yaşına kadar SSK dan ilaç masrafını karşılayalım.

38 ine kadar beleş kömürle yaşasın. 39 da karbon monoksitten gitsin ekonomiye katkısı maksimum olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...