Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paranoya


soulberry

Öne çıkan mesajlar

filmlerden mi fazla etkileniyorum nedir. inanılmaz paranoya var uzun bi süredir. gece deprem, savaş, nükleer saldırı, hırsız, gasp v.s bekliyorum. saatlerce uyuyamıyorum, boş durmamış buna da insomnia diye artistik bi isim koymuş hekimler. örneğin matrix'ten inanılmaz korkmuştum. "rüyada mı gerçekte miyim" diye anneme gitmiştim (bu olalı gerçi 6-7 sene oluyodur). ya da yolda yürürken arkadan bi şey çarpıcak korkusu doluyo bana.

bi de ikili ilişkide baş gösteriyo paranoya. korkutup kaçırıyorum sonra adamları.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence bu konunun yeri burası değildi,ama dalgaya almıyıcam.
Kendine hiçbişey olmadığını kanıtlaman gerek.
Yani dün gece uyurken nükleer bomba gelmedi,
ondan önceki gecede gelmedi
ondan önceki gecede...

bi şekilde kendini inandırman lazım.

Filmden etkilenmek ve rüyada görmek,bir çok insanın yaşadığı bişey(az alien kovalamadım rüyamda :) )

Kendini fazla kasma ve bişeyleri fazla kafana takma.

Buda wiki den
http://tr.wikipedia.org/wiki/Paranoya
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kişisel bölümüne bi şey açmam ben. ama konum taşınırsa da bu mesajım silinsin, epic fail olurum sdf.. çok fazla korku nesnem var. "üstüne gidersen yenersin" geyiği güzel de, yenemiyorum. profesyonel destek de almam, deli sanıyolar, hasta sanıyolar. yani önceden denedim, muameleleri böyle gerçekten. sağlıklı bireyler olarak insanın gücüne gidiyo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kapalı bi yere girdiğinde önce çıkışları kontrol et, kapıyı görecek şekilde otur ve sırtın kalabalığa değil duvara doğru olsun. ama çıkışa da yakın oturmayı amaçla. sakın cam kenarına oturma. olası bi patlamada kırılan camlar öldürücü olabilir. sokakta yürürken kaldırımda, yoldan uzakta ve trafiğin akışını görebileceğin şekilde yürü. kaldırım yoksa mesela, arabalar karşıdan geliyorsa yolun diğer tarafından yürü ve diğer tarafından kaçacağın bir alanın olmasını da göz ardı etme, o alana atlaman gerekebilir belki. nükleer saldırı için hazırlıkları anlatmak uzun sürer ama anahtarlık şeklinde geiger cihazları var. biraz pahallı ama al onlardan. nükleer patlama öncesi hazırlıklıarını yaptıysan, bol bol çalıştıysan, okuduysan hemen saklan ve okuduklarını uygula.
ha yukarıda korkuların arasında yazmamışsın ama jammer cihazı al, önemli konuları konuşurken kullan. cep, tellerin sinyallerini bozuversin. kız/erkek arkadaşınla birlikte olacaksan, rüşvet alacaksan ya da gizli olması gereken bir konuşma yapıcaksan ve bu eylemin olacağı yer evin değilse gizli kamera tespiti yapan cihazlardan almalısın. 125$civarına iyi markalardan bulabilirsin.. seni tehlikeye atacak veya şantaja uğramana sebep olacak bir kayıt olmasını istemezsin di mi? ayrıca kredi kartı kullanma, kullancaksan internette untraceable credit kart diye arat. veya prepaid credit card. üzerinde her zaman (cüzdanında değil tabi! o kadar naif olmayın! çalarlar paranızı!) min 200$cash (100$ı 20likler halinde, 5 adet 10luk ve 1adet 50lik) ve 200€ bulundur (yine bozuklukları ile) yurtdışına çıkarken yanında 1-2 tane kamuflaj pasaportu bulundur. uçak kaçırılırsa ya da rehin alma gibi bi olay olursa bunları kullanabilirsin. farklı durumlarda da kullanılabilir. Bu site C.pass. almana yardımcı olacaktır. http://www.camouflagepassports.net/fake_passport/fake_passport.html
iyi derecede olmasa bile rusça bilmelisin. bayağı geniş bir coğrafyada konuşuluyor bir de ispanyolca. almanca bi bokuna yaramaz. gerçek dünyada seni riske sokabilecek kaç alman var ki? ama eski rus ülkelerinde problem yaşayabilir ya da latin amerikada kaçırılabilirsin. her zaman back up planın olsun. bu hazırlık demek değil, kısa sürede plan yapabilecek bir beyin şartlanması demektir. yoksa kimse oturup belediye otobüsü suya yuvarlanırsa ne olur diye düşünmez. gerçekleşirse çözümü o anda üretmelisin. ilk yardım öğren, dikiş atmayı öğren ve silah kullanmayı öğren, bu konuda kendini iyice geliştir..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...