Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ne canı yaw,ölmüş olacan işte[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Bağışlamam çünkü Türkiye'de bağışlamam Aman allah korusun bir trafik kazası geçiriyorsun kötü bir hastaneye düştüysen doktorlar bakıyor(doktor dersek) bağışlamış öldü diyorlar alıyorlar organlarını sonrası malum ya ölüyorsun yada ölü gibi hayat yaşıyorsun Acı ama gerçek böyle olaylar çok oluyor ülkemizde[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 chemical haklı bu konuda Türkiye çok sakat ama benyinede bağışlatmayı düşünüyorum resmi olarak yapmasamda yakınlarıma ben öldükten sonra bağışlatmalarını söyleyeceğim kişinin 1. dereceden yakınları bağışlanmasını sağlayabiliyordu sanırım.... öyle bir şeyler var dı[signature][hline]Raptor Skeleg(artık sürekli invisim bişi olursa msg atın alırım bi ara :P) Öss'ye kafam girsin
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Ya sonuçta adam onuda yapmaz mahkemeye çıkarsan sonuçda bağışlamıştı testlerde ölü çıktı sonra allahın işi tekrar canlandı der falan Bide o canlanma olayı var Bir tanıdığımın yakını (hocalarımdan birisiydi sanırım) Ölüyor ve hastanade birşey yapamıyorlar sonra şu ölülerin konduğu soğuk odalar vardı neydi adı neyse oraya koyuyorlar ve 1 saat sonra odadan sesler gelmeye başlıyor bir bakıyorlar adam sapasağlam ayakta[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 insanın klp atışları hiç duyulmayacak derecede azalabiliyormuş bu nedenle artık ölen ya da öldüğü düşünülen cesetleri morg a almadan önce bekleme salonu vari bir yerde bekletiyorlarmış (biyoloji öğretmeninin yalancısıyım)[signature][hline]Raptor Skeleg(artık sürekli invisim bişi olursa msg atın alırım bi ara :P) Öss'ye kafam girsin
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 hah morgu diilmi o[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Düşünüyorumda en iyisi yakılıp suyla karıştırıldıktan sonra kavanoza koyulup gömülmem. Enteresan olur.[signature][hline]Bıdı?
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 suya karıştırıldıkdan sonra kavanoza nasıl koyacaklar ?[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Seni yakalım, öğrenmiş olursun.[signature][hline]Bıdı?
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 sende deniyek nasıl olsa senin fikrin?:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
McFrenzy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Ben bağışlayacağım. Annem zaten bi kaç organını bağışladı şimdiden .karaciğer le böbrekleriydi galiba.[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
armra Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Ayrılık da sevdaya dahil elektro ensefalograf diye bişe var mesela eeg olarak da bilinir, bununla bakılması en sağlıklısıdır. ölü muayenesinde bir çok teknik ve tetkik vardır. ölüler ses çıkarabilir : ciğerindeki hava çıkar mesela. ölüler hareket edebilir : ölü katılığı gevşemiştir , bacağı düşer mesela bir sürü olay var hurafe üretme merkezi gibi çalışmayın türkiyedeki organ bağışı oranları inanılmaz düşüktür aynı şekilde kan bağışları felanda, cehalet ve 3. dünya ülkesi klasikleri. organ bağışı oranları mesela ispanya %32 dünya ortalaması yirmi küsürlü civarında avrupa ortalamsı %30 lara yakın bizde iki haneli rakamları bile bulmuyor. şimdi işin ilginç yanı , kimse organ bağışlamıyor ve insanların büyük kısmı organsızlıktan ölüyor. bu bir kısır döngü. yapılabilecek tek şey ise eğitim o kadar[signature][hline]Show No Mercy [Bu mesaj armra tarafından 09 Mayıs 2004 20:14 tarihinde değiştirilmiştir]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Ben ehliyet aldığımda hepsini bağışladım. Ama şimdi anlamadığım şey. Beni torbanın içine sıkıştırıcaklar sadece derim ve kemiklerim olucak. O şekilde koyucaklar mezara iğrennnnnnnçççççççç[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: blackchaos, 09 Mayıs 2004 20:16 tarihinde demiş ki: Ben ehliyet aldığımda hepsini bağışladım. Oldu.[signature][hline]Bıdı?
armra Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ne alakası var alsalar alsalar bi böbrek karaciğer alacaklar zaten estetik dikiş atıyorlar ölüye bile organ bağışı yapana herzaman saygı duyulur bu ölü de olsa canlı da olsa yalan yanlış şeylere kapılmayın[signature][hline]Show No Mercy
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ne oldu??? :=)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 kalbini veya bobreklerinide koymasinlar o torbaya ne farkeder ?[signature][hline]
Forseti Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Stephen King'in konu konu olan bir kitabında okumuştum (Karanlık Öyküler'di sanırım) adam morgda canlıydı ama uyuşmuş mu ne olmuş konuşamıyordu tam kesilecekken kurtarılıyodu yılan mı ne ısırıyodu şimdi geldi aklıma...[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ahanda ehliyetin arkasında bunların yanında çarpı var. Gözlerimi Böbreklerimi Kalbimi Karaciğerimi Pankreasımı Tamamını x (bendeki) full ne var ne yok silsipür yaptırdım[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
ucandaire Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 tirnagima kadar bagislarim..!! (tirnagimi alirlarmi bilmem ;o)[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! the silly nick of alltimes , this is ucandaire
armra Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 eh yani bunu herkesin yapması lazım ama o kadar kopmuşuz ki ! yalan yanlışın içinde karanlıkta koşan , sağır bir koyun gibi kendimizi hangi hurafenin kucağına atacağımızı şaşırıyoruz[signature][hline]Show No Mercy
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Muhahah bizim kursta çocuk vardı ehliyeti beraber alıcaktık sordular bağış yapıyormusunuz die ben evet dedim sonra kadın arkasını döndü çocuk bağışlama olm günah allahın verdiği şeyi allah alır gene dedi O bağışlamadı bana dio günaha girdin sen :=)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 A[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
armra Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 maide suresine dayanarak günah olmadığı din alimlerince ifade edilmiştir. hurafe den kusacam[signature][hline]Show No Mercy
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Ben bağışlarım... Derimi de Türk hava kurumuna bağışlicam. LoL[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Öne çıkan mesajlar