Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fallout tactics

Jadelith

Öne çıkan mesajlar

en baştan belirteyim aramaya inandım. bir tane alakasız bir topik, bir tane de multiplayer topiği var, düz tactics topiği yoktu : ) 30 sayfa aradım vallah billah :p

fo1&2 yi 3-4 er kere bitirdim, bu oyunun ilk bölümüne bir bakıp kapadım sadece. şimdi oynıcak oyun yok darkfall çıkana kadar, dedim bari şuna bir el atalım.

gamefaqs, nma vs den bakındım ama guideler baya dandik gözüküyodu, bir dediği diğerini tutmuyo vs.

parti kompozisyonu hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? veya bildiğiniz iyi bir guide varsa söylermisiniz?

oyunun yarısına gelip "öeh karakterim irenç oldu" demek istemiyorum da :)
Sosyal ağlarda paylaş

perception ı yüksek olan bir adam yarat. ver eline keleşi gerisini düşünme. :) Tabi aynı adam hunting rifle da kullanabiliyor.
Yanlız yapay zekası oyunun kötü. Ateş ettiğin adamlar vurulduğu halde seni kovalamayabiliyor, olduğu yerde bekliyor, ya da çömeliyor line of sight tan çıkıyor sonra tekrar ayağa kalkıyor yine vuruyorsun yine aynı şeyi yapıyor. Bunları takmam diyorsan güzel oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

Yüksek PE, AG. (tu)

Her türlü rahat bitirebiliyorsun. Bence o sebeple daha keyifli olacak şekilde oynamayı çalış. Mesela benim setupta

sniper1 (sniper perküne gitmekte olan ana karakter)
sniper2/thief
heavyguy1
heavyguy2
melee
medic

Hatta son oyunumdan savegame duruyormuş tıkla. Ana karakterin powerplay olması lazım, statlara falan bakarsın.

Tabii bunu yaparken energy/big/small guns'ı da aynı şekilde dağıtıyorsun, hepsinin işe yaradığı yer var. Oynaması keyifli oluyor.

Az karakterden keyif alıyorsan o zaman en iyi seçim üstü başı kirlenmeyen sniper karakterleri. Yalnız oyunda bir bölümde 6 kişi olmadan geçemiyorsun, orada alıp geri atarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

eveeeeet, sana test edilip onaylanmış, bütün oyunu SOLO bitirebilen, (partini sadece loot taşımak ve medic maksadıyla kullanacaksın) aile yadigarı (since 2001) build'imi yazıyorum kabaca:

- gifted
- fast shots

stat'lar (gifted'ın eklediğini göz önünde bulundur)

st 6 (amaç m249 kullanabilmek drug'sız)
pe 8 (sharpshooter eklenecek)
en geri kalanlar
ch 2 (bu build için gereksiz, divine favor build'im ayrı)
in 6 (perk için yeterli)
ag 10 (çok önemli)
lu 6 (kritik perk'ler için)

- ranged bonus damage x2
- bonus rate of fire
- sharpshooter
- toughness (3 tane alırsan çok rahatlarsın ama oyun fazla kolay da gelebilir power armor alınca, %90 physical resistance oluyor heh)
- zevkine göre action boy, gerisi sana kalmış

100 small guns (kitapla artacak zaten)
150 big guns
+150 energy guns (geri kalan herşey)
Sosyal ağlarda paylaş

çok kötü dağıtmışsın statları, endurance arayacaksın çok melee'ye gelip armor tanımadan yardıran tipler çıkınca. oyunun sonunda da armor dinlemiyor gümbür gümbür vuran silahlar var. hp yoksa tek burst'te iniyorsun. st boşa, in boşa.

ardeth ilk rpg fo'larda bile 2 cha alıyordum genelde heh, hep zayıf bir stat olageldi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...