Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 en baştan belirteyim aramaya inandım. bir tane alakasız bir topik, bir tane de multiplayer topiği var, düz tactics topiği yoktu : ) 30 sayfa aradım vallah billah :p fo1&2 yi 3-4 er kere bitirdim, bu oyunun ilk bölümüne bir bakıp kapadım sadece. şimdi oynıcak oyun yok darkfall çıkana kadar, dedim bari şuna bir el atalım. gamefaqs, nma vs den bakındım ama guideler baya dandik gözüküyodu, bir dediği diğerini tutmuyo vs. parti kompozisyonu hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? veya bildiğiniz iyi bir guide varsa söylermisiniz? oyunun yarısına gelip "öeh karakterim irenç oldu" demek istemiyorum da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 perception ı yüksek olan bir adam yarat. ver eline keleşi gerisini düşünme. :) Tabi aynı adam hunting rifle da kullanabiliyor. Yanlız yapay zekası oyunun kötü. Ateş ettiğin adamlar vurulduğu halde seni kovalamayabiliyor, olduğu yerde bekliyor, ya da çömeliyor line of sight tan çıkıyor sonra tekrar ayağa kalkıyor yine vuruyorsun yine aynı şeyi yapıyor. Bunları takmam diyorsan güzel oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 oynıcak oyun yok darkfall çıkana kadar demişin ozaman JA2yi oyna 1.13 modunu indir kur bambaşka bişi oluo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 onu da oynamadım hiç ja2 daha zor bişimiş gibime geldi, çok hardcore kaçar bana gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 4 ayrı zorluk seviyesi var eger, fo tacticsten hoşlanıosan ja2 1.13e bayılırsın altta ja2 başlıgında var linki falan denemeden karar verme allah razı olsun senden dicen bana:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Turn tabanlı oyun sevmediğim için tacticse e yönelmiştim zamanında. Onda turnsuz oynayabiliyorsun çünkü. Ama turn olayını seviyorsan bende ja2 yi öneririm. Baya bi yerden olumlu eleştiri almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Yüksek PE, AG. (tu) Her türlü rahat bitirebiliyorsun. Bence o sebeple daha keyifli olacak şekilde oynamayı çalış. Mesela benim setupta sniper1 (sniper perküne gitmekte olan ana karakter) sniper2/thief heavyguy1 heavyguy2 melee medic Hatta son oyunumdan savegame duruyormuş tıkla. Ana karakterin powerplay olması lazım, statlara falan bakarsın. Tabii bunu yaparken energy/big/small guns'ı da aynı şekilde dağıtıyorsun, hepsinin işe yaradığı yer var. Oynaması keyifli oluyor. Az karakterden keyif alıyorsan o zaman en iyi seçim üstü başı kirlenmeyen sniper karakterleri. Yalnız oyunda bir bölümde 6 kişi olmadan geçemiyorsun, orada alıp geri atarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 solo denemiştim ama karakteri yanlış yaptığım için ilerleyemedim bi yerden sonra :( bi ara tekrardan deniycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 eveeeeet, sana test edilip onaylanmış, bütün oyunu SOLO bitirebilen, (partini sadece loot taşımak ve medic maksadıyla kullanacaksın) aile yadigarı (since 2001) build'imi yazıyorum kabaca: - gifted - fast shots stat'lar (gifted'ın eklediğini göz önünde bulundur) st 6 (amaç m249 kullanabilmek drug'sız) pe 8 (sharpshooter eklenecek) en geri kalanlar ch 2 (bu build için gereksiz, divine favor build'im ayrı) in 6 (perk için yeterli) ag 10 (çok önemli) lu 6 (kritik perk'ler için) - ranged bonus damage x2 - bonus rate of fire - sharpshooter - toughness (3 tane alırsan çok rahatlarsın ama oyun fazla kolay da gelebilir power armor alınca, %90 physical resistance oluyor heh) - zevkine göre action boy, gerisi sana kalmış 100 small guns (kitapla artacak zaten) 150 big guns +150 energy guns (geri kalan herşey) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 hm tek char oluyosa tercih ederim tabii small big energy mi taglicem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 evet, başka da tag! perk almana gerek yok. spoiler yapmadan diyebileceğim tek şey bütün bu üç silah çeşidini kullandıran tek oyunun bu olduğu fallout oyunlarından birindeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 yahu bu merchantta fn fal var dediler gittim 3500 encounter sorasında buldum. ama yok fn fal filan, hatta hiç silah bilem yok, sadece ammo ultra stim pack filan var. bi hafta sora gelsem restock eder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Sam said: ch 2 Bildiğin ghoul bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 benim char st 8 pe 10 en 2 ch 2 int 9 agi 10 lk 6 olması lazım. endurance hiç sevmedim falloutlarda, aşırı gereksiz bir stat. stimpak/armor ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 çok kötü dağıtmışsın statları, endurance arayacaksın çok melee'ye gelip armor tanımadan yardıran tipler çıkınca. oyunun sonunda da armor dinlemiyor gümbür gümbür vuran silahlar var. hp yoksa tek burst'te iniyorsun. st boşa, in boşa. ardeth ilk rpg fo'larda bile 2 cha alıyordum genelde heh, hep zayıf bir stat olageldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar