Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 manga Sahara Mizu. Drama tarzında hoş bir çalışma. Neden bilmiyorum ama son zamanlarda böyle şeyler sarmaya başladı baya. İşin özeti 23 yaşında genç bir babanın hikayesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 okudum, güzelmiş... başka drama istiyorsan onemangadan bitter virgini oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 o harbi drama bak ne guildler dagildi o bitter virgin yuzunden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Aynı ayarda otakulu versiyonunu buldum sanırım. Otaku no Musume-san Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 oha be bitter virgin çok acıklıymış okumam ben bunu. yazık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Dragonfire said: oha be bitter virgin çok acıklıymış okumam ben bunu. yazık lan. oku bence güzel ama evet bayaaaaa acıklı ilerde daha da kötü oluyor ama sonu güzel oku bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Ya ben de öyle çok acıklı şeylere dayanamıyorum.Ehhh lan diyip kapatıyorum hep.Aslında dram severim ama sağlıksız bişey o yüzden kullanmıyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Bitter Virgin, BAWWWWWWWWWW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 tamam len tamam bitter virgin topici değil burası kışt kışt. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 bitter virgin dramdır abi ismi geçen her konuda topice çöker ve anlamsız bi hüzün ve sinir reaksiyonu yaratır. Bitter virgin rulazzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 şu sıralar dram türü manga arıyorum ama ensest olayı olmasaydı okurdum Bitter Virgin'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ensest durumu yok henüz bitter virginde 5 bölümüm kaldı bitmesine. Ensestten üvey babayı kastetmiyorsundur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 harbi yok ki ensest ya? başka bi manga ile mi karıştırıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Dragonfire said: ensest durumu yok henüz bitter virginde 5 bölümüm kaldı bitmesine. Ensestten üvey babayı kastetmiyorsundur herhalde. ? AGT'den c/p : Aikawa, ortaokuldayken üveybabası tarafından tecavüze uğramış ve hamile kalmıştır. Ancak annesi, Aikawa’ya inanmamış ve kızına yardım etmemiştir. Kürtaj olan Aikawa’ya üveybabasının tacizleri devam etmiş ve Aikawa ikinci kez hamile kalmıştır. Ancak ikinci kez kürtaj olursa bir daha çocuğu olamayacağını öğrenen Aikawa kürtajı reddetmiş ve tam 1 yıl önce bir erkek çocuğunu dünyaya getirmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 üvey baba işte kan bağı olmadan ensest olmazki Birde o kısım konunun tamamına hakim olsada çizim olarak ve konu olarak az geçiyor. elemanın sürekli kafasında ama öyle harıl hurul o olayı göstermiyorlar naruto flashbackleri gibi D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Herşey iyi güzel bittide şu editorun last wordları beni benden aldı :D Birde başlığın bitter virgin olarak değiştirilmesini talep ediyorum virüs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar