|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 :D Mael ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 her an gelebiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 bekliyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bah Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 ben bloodfeatherda oynuyorum mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 son karar The Mael... başladık geçmeye bu hafta sonuna kadar herkez geçmiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 En son açılmış topic bu oldugu için bende migrate hakkında bir soru sormak istiyorum; karazhan'dan migrate edicem kesinlikle, horde oynuyorum ve sadece bg queue'leri hızlı olan bir pvp server'ı arıyorum, acaba şu an böyle bir server var mı? edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Birileri stormscale demeden ben diyim :P , rampage battlegroup güzel onun dışında, diğer özelliklerini beğendiğin herhangi bir servere gidebilirsin sanırım. Onun haricinde miseryden uzak dur katiyetle, hordela misery bglerinde oynamak ömrü azaltıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Bg sıralarının hızlı gelmesi dışında pug toplayabilecek populationda bir server arıyorum o kadar, Stormscale'e baktım orada çok fanboy ve atıyorum durotarda bi duel kaybetsen omgnub!!!111 modunda insan var, magtheridon, outland ve sylvanas iyi horde serverları diye okudum pvp wise olarak doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 bende horde tarafında server arıyorum lordvithar arkadaşım gibi banada bir tavsiyede bulunursanız bende çok sevinicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Baya sağlam gearlı, su anda 1.9k üstü ratingi olan bir hunterım var(şamanla oynuyorum o yüzden bence başarı). Horde kendisi, orc, en anormal hardcore guild tecrübem bile vardır, bana şöyle doğru düzgün bir Battlegroup'ta çok kasıp tadını kaçırmamış ama sağlam iş de dönen bir server lazım. Bir an önce migrate etmem gerekiyor. Kor'gall serverındayım hayata küstüm. En son 5v5 sırasına perşembe akşamı 8.40'da girdik estimated waiting time: 3saat dedi. Gerçekten bulunduğum Battlegroup kolpaların kolpası, oyun oynamanın da hiçbir anlamı yok. 2v2'ye girsek, 3dk sonra sıra geliyor gelen takım naxx25 full gearlı mage-rogue oyunu kaybediyorsun 25 puanı görüyorsun. Öyle bi BG. Üst ratinglerde o kadar az takım varki 1800'den sonra kazandığın başına 7-10 puan alıp kaybettiğing 20-27 kaybediyorsun. Lagsız, PvPsi iyi, Battlegroundları adam akıllı (2v15 olmayan) Bir server bulmam lazım. Beni bu ızdıraptan kurtaracak varsa buyursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Bir şey daha ekleyeyim: İngilizcem son derece iyidir, senelerdir de yabancılarla oynuyorum, ama artık ciddi anlamda tek oynamaktan da sıkıldım oyunu, düzgün bir Türkiye ekibi bulursam o da benim için iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Son derece şık karakterimle :) The Maelstrom'a migrate ettim. Yalnız kimseyi tanımıyorum. Burada yazan arkadaşlar hangi guildde nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 belki 100. defa olacak ama auchindoun'u dusunme gercekten. rezalet bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Bende horde türk guildi olan bir servera geçmek istiyorum.Al'akirde oynuyorum ne kadar aradıysam arıyım hala adam gibi bir türk guildi bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kazzak a gelme. berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Biz maelstromda allyiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Allysen alabilirler SotC ' e fakat hordeysen yine alone takılcan dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Kor'gall ve Lightning's Blade hakkında bişeyler söyleyebilecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 tinu said: Sylvanas daki aşarı kalabalık ,lag ,dc, dungeonlara girerken full demesi gibi bir çok problemden dolayı guildce server değiştirmeyi düşünüyoruz, gideceğimiz serverın kaliteli olmasını istiyoruz yani kalite derken iyi guildler olsun adam lazım olduğunda bulabilelim gibi..., lag ,dc gibi sorunlar mutlaka her serverda olcaktırda en azından raıd yapmamızı engellemeycek sekilde olması lazım, gece 12 de bile 300 kişi sıra beklemeyelim vs... bir kaç araştırma yaptık aşağıdaki serverları belirledik, bu serverlarda olan oynayan arkadaşlar varsa bu serverlar hakkında bilgi verebilirlermi... Teşekkürler. Eu-Eonar Eu-Silvermoon Eu-Bloodfeather Eu-Auchindoun Terokkar :) 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emokhan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Executus hoş server, hem tertipli düzenli insanlar var hem de ne aşırı kalabalık ne de çok tenha. Ayrıca oyuncuların milliyetleri de hoş bir dağılım gösteriyor. Burning Legion dan sonra epey renkli geldi bana. genel yoğunluklarda henüz hiç sıkıntı, bekleme vs olduğunu görmedim. tavsiye edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar