Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sie... tu yüzünüze

Wispy

Öne çıkan mesajlar

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10688121.asp?gid=229

İşte vakit gazetesinin son bombası.

Konuşulmasın daha, nede olsa önemsiz bu insanlar dimi :) ama onlar kendi çocuklarını, çocuklarının çocuklarını yada kaçak kuran kursunda hayatını kaybeden küçücük çocukların beyinlerini yıkasınlar. ama biz konuşmayalım çünkü konuşulmaya bile değmez bunlar. Görmeyince gönül katlanıyor herhalde. 3 maymun a devam.

Acaba gaz sıkışmasından dolayı patlayıp çöken kaçak kuran kursunda ki o çocukları neyi kutluyordu ? Yoksa onlarda mı siyonistlerin eğlence anlayışını temsil ediyorlardı!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TRT'nin yılbaşı eğlence programlarında en çok eleştiri alan kısmı ise Eurovision'da Türkiye adına yarışacak olan Hadise'nin yarı çıplak olarak ekrana çıkması oldu.

hadisenin pantolon çok yakışmış bence. memelerin bi gıdımı bile gözkmüyodu nası yarı çıplak.
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:
said:
TRT'nin yılbaşı eğlence programlarında en çok eleştiri alan kısmı ise Eurovision'da Türkiye adına yarışacak olan Hadise'nin yarı çıplak olarak ekrana çıkması oldu.

hadisenin pantolon çok yakışmış bence. memelerin bi gıdımı bile gözkmüyodu nası yarı çıplak.

Delisin, her şey ortadaydı nerdeyse. Zaten gerisini hayal gücüne bırakmışlar. Memelerde gıdım gıdım görünüyo bariz.
Sosyal ağlarda paylaş

Rahan said:
merak ettim de, ben bu lafların aynını kurban bayramını kutlayanlar için söyleseydim ne olurdu?

ilk idam edilen kisi sen olruudn bu ulkede :D onlar istedigini der biz desek asarlar resmen...ulkem bu kadar cahil olup bunlar anasıl bu kadar oy verebiliyor anlamıyorum ya:) gulmek icin ulkemi duusnmem yeterli
Sosyal ağlarda paylaş

Çok şirin bi yazı olmuş çok hoşuma gitti bu amcaya iyi dileklerimi ileticek bi iletişim yokmu arkadaşlar çok şeker bi mail atiyim dicemde mail i bakkaldan alınıyo falan sanıyodur. Mihriban Türküsünü bunun yazdığına inanmadan yaşamaya devam edicem bundan öncede kim yazdı diye bilmiyodum artık bilmemeye devam edicem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...