nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 babana sie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 time at anatolia http://img528.imageshack.us/img528/2369/vakityazarlarws1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 9/11 den sonra havalimanlarına asılan "Warning! Terrorists!" posterleri gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 hizbullah hücre evinde yakalananlar deseler yerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 içlerinden hangisi hizbullah sempatizanı diye sorsalar herhalde tiplerine bakarak 5 ini tereddüt etmeden seçebilirim. O derece suratlarından ne oldukları okunabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Akerfeldt said: böyle daha cici oldu sempatik abdurrahim Ahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10688121.asp?gid=229 İşte vakit gazetesinin son bombası. Konuşulmasın daha, nede olsa önemsiz bu insanlar dimi :) ama onlar kendi çocuklarını, çocuklarının çocuklarını yada kaçak kuran kursunda hayatını kaybeden küçücük çocukların beyinlerini yıkasınlar. ama biz konuşmayalım çünkü konuşulmaya bile değmez bunlar. Görmeyince gönül katlanıyor herhalde. 3 maymun a devam. Acaba gaz sıkışmasından dolayı patlayıp çöken kaçak kuran kursunda ki o çocukları neyi kutluyordu ? Yoksa onlarda mı siyonistlerin eğlence anlayışını temsil ediyorlardı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 said: TRT'nin yılbaşı eğlence programlarında en çok eleştiri alan kısmı ise Eurovision'da Türkiye adına yarışacak olan Hadise'nin yarı çıplak olarak ekrana çıkması oldu. hadisenin pantolon çok yakışmış bence. memelerin bi gıdımı bile gözkmüyodu nası yarı çıplak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 elesso said: said: TRT'nin yılbaşı eğlence programlarında en çok eleştiri alan kısmı ise Eurovision'da Türkiye adına yarışacak olan Hadise'nin yarı çıplak olarak ekrana çıkması oldu. hadisenin pantolon çok yakışmış bence. memelerin bi gıdımı bile gözkmüyodu nası yarı çıplak. Delisin, her şey ortadaydı nerdeyse. Zaten gerisini hayal gücüne bırakmışlar. Memelerde gıdım gıdım görünüyo bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 kara çarşafla mı çıkcaktı ? giysinin üst kısmını bende beğenmedim, göğüsleri ufak gösteriodu başarısız bi kesimi vardı. daha güzel dekolteli ya da kesimli bi üst bulunmalı. alt iyiydi ama o da değişebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Rahan said: merak ettim de, ben bu lafların aynını kurban bayramını kutlayanlar için söyleseydim ne olurdu? ilk idam edilen kisi sen olruudn bu ulkede :D onlar istedigini der biz desek asarlar resmen...ulkem bu kadar cahil olup bunlar anasıl bu kadar oy verebiliyor anlamıyorum ya:) gulmek icin ulkemi duusnmem yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Çok şirin bi yazı olmuş çok hoşuma gitti bu amcaya iyi dileklerimi ileticek bi iletişim yokmu arkadaşlar çok şeker bi mail atiyim dicemde mail i bakkaldan alınıyo falan sanıyodur. Mihriban Türküsünü bunun yazdığına inanmadan yaşamaya devam edicem bundan öncede kim yazdı diye bilmiyodum artık bilmemeye devam edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 bu arada amcam gençken hormonları çalışırken yazmış mihribanı, bi tarafı işlevini yitirincede böyle tırlatmış muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar