Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 30 kez denedim koyamıyorum resimi dasdasds büyük fail bidaha deniyorum hadi 5. [url]http://media.photobucket.com/image/digg/BVIChester/hitlernoobs.gif?o=1&type=recent&sid=9809366[url/] Yedinci: olmadı ama ordaki link işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 4 kez denemişsin 30 değil 5 oldu açılmıştı ayrıca:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Nasıl arıcamı bilemedim olsun bilmeyen görsün.Hard fail oluyordu azdaha koyarken ama olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 abi amma kasmışsın yaw.. resme resim ile ilgili uzantında (gif, jpeg vs gibi) link vermek bu kadar mı zor bak onu hiç çözemeyeceğim.. ayrıca verilmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar