OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 dikkat edin dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 sagol dikkate alıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 bikere sabah 5 de yola çıkacaktık, çok feci kar yağmıştı ankaraya 3-4 sene önce.. araba çalışmamıştı, sabah namazından dönen yaşlı 2 dede yardım ettiydi itmiştik arabayı.. o aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 konuyla bukadar alakalı başka bişey olamazdı zaten slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 DRaGoN_SLaYeR said: bikere sabah 5 de yola çıkacaktık, çok feci kar yağmıştı ankaraya 3-4 sene önce.. araba çalışmamıştı, sabah namazından dönen yaşlı 2 dede yardım ettiydi itmiştik arabayı.. o aklıma geldi. +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 DRaGoN_SLaYeR said: bikere sabah 5 de yola çıkacaktık, çok feci kar yağmıştı ankaraya 3-4 sene önce.. araba çalışmamıştı, sabah namazından dönen yaşlı 2 dede yardım ettiydi itmiştik arabayı.. o aklıma geldi. Allah yolunu açık etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 amin, cümlemizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Hangi cümlemizin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 sondan 3 önceki cümlenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar