fuzulee Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Artik ekipmanlarin bonuslari yetmemeye basladi (ozellikle rezistanslar) talisman almak gerekiyor. Auction house'da bakarken cogu talismanin yaninda zaman birimi var. Bu zaman birimi oyun zamani mi? Yoksa gercek zaman mi? Mesela atiyorum 5 gun aktif bir talisman aldim, oyuna girdigim zaman mi sadece talismanin omrunden yiyor, yoksa pazartesi gunu aldim cumartesi gunune kadar mi, oyuna girsem de girmesem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Oyunda geçirdiğin zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Emin olmamakla birlikte giydiğin zaman diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 oyunda olduğun süre oyundan çıkınca zamanı geçmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 ve taktıktan sonra başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 sadece karakterinin oyunda olduğu zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 playtime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar