Llama Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 küfür etmeye. ama herşeyi kapsıyan bi küfür rahatlamak için ama böyle bi kuyuya ya da foruma yada boşluga değil birinin gözlerinin içine içine.. ya sorun değil dövsün sonra beni yada ben döveyim yada dövüş kulubü gerçek olsun.. stres atayım ben orda ya dayak yiyim ya atayım.. yok olmuyor gitmiyor.. küfür edesim var yedi kat yukarıdan yedi kat altına gelmişimden geleceğime herşeye herkeze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 telefonu verim mi?kontör varsa ara söv sıkılıyorum ben de. edit:gerçi yüzüne sövmek demişsin =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 tamam ulam, adam telefonunu verecekti, benim neyim eksik, gel yüzüme küfret!!! !!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 adanaya gel hayatında duyamayacağın küfürleri öğrenirsin edersin vs. bide dövüş klubü var burda mesela akşam yürüyosun -ne bakıyon lan -sen ne bakıyon lan ve kavga en komiğime giden kavga şu olmuştu hatta: A: senin allahını ***** B: asıl ben senin allahını ***** A: ney? sen benim allahıma küfredemen lan ve kavga paylaşim dedim beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soTr Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 GwindonSurion said: A: senin allahını ***** B: asıl ben senin allahını ***** A: ney? sen benim allahıma küfredemen lan ve kavga işte olay budur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 ahahhaha benim allahım senin allahını döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 sen ordan basla, ben burda bitiriim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Llama said: dövüş kulubü gerçek olsun biz bi ara bunu ciddi ciddi düşündük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 funq said: tamam ulam, adam telefonunu verecekti, benim neyim eksik, gel yüzüme küfret!!! !!!!!!! senin gül yüzüne küfür edemem ama bak şahin olabilir ayarlasana şahini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar