Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eskisehir'de ev arkadası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gecen ay pat diye okulu bırakan ev arkadasımdan ve ekonomik olarak tek basıma eve yetemedigimden dolayı yanıma ev arkadası arıyorum,ev 1+1 ve gelecek arkadasa verecegim oda esyalı,kira 400 ytl + faturalar,2 ye bölcez dogal olarak,ev yenibaglarda anadolu uni ye yuruyerek 5 dk mesafe uzaklıkda
Mesaj tarihi:
aynısı bizim arkadaşlarda döndü, eleman össye yeniden gircem die gitti. kaldıkları ew 3+1 ve 2 kişiler, kirası 800lira. adam öle şey olmaz sen zora girme yada evi değiştirme ben sana her ay kendi payımı yollarım dedi. hepimiz dumur. tıkır tıkır yolladı yarım dönem sonra öss oldu geri geldi yerleşti eve tekrardan. gazi>hacettepe oldu eleman
Mesaj tarihi:
Dynun said:
bir kız arkadaşım var. cinsiyetini bilmediğimden buraya yazıyorum. arıyor ev aciliyetle.

dynun ekonomik olarak cok sıkısıgım kız mı erkek mı dusuncek halde degılım ev arkadası icin o yuzden fark etmez diyebilirim tabi kız acısından sorun olmayacaksa
Mesaj tarihi:
razzRaziel said:
aynısı bizim arkadaşlarda döndü, eleman össye yeniden gircem die gitti. kaldıkları ew 3+1 ve 2 kişiler, kirası 800lira. adam öle şey olmaz sen zora girme yada evi değiştirme ben sana her ay kendi payımı yollarım dedi. hepimiz dumur. tıkır tıkır yolladı yarım dönem sonra öss oldu geri geldi yerleşti eve tekrardan. gazi>hacettepe oldu eleman
takdir ettim adamı
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...