nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 gecen ay pat diye okulu bırakan ev arkadasımdan ve ekonomik olarak tek basıma eve yetemedigimden dolayı yanıma ev arkadası arıyorum,ev 1+1 ve gelecek arkadasa verecegim oda esyalı,kira 400 ytl + faturalar,2 ye bölcez dogal olarak,ev yenibaglarda anadolu uni ye yuruyerek 5 dk mesafe uzaklıkda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Kantindeki panoya ilan as. (varsa tabi) patiden zor çıkar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 bir kız arkadaşım var. cinsiyetini bilmediğimden buraya yazıyorum. arıyor ev aciliyetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 erkek o =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 o zaman ona yâr etmem. tşkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Bana? Kız rpsini çok iyi yaparım Dinan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 ouz git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 aynısı bizim arkadaşlarda döndü, eleman össye yeniden gircem die gitti. kaldıkları ew 3+1 ve 2 kişiler, kirası 800lira. adam öle şey olmaz sen zora girme yada evi değiştirme ben sana her ay kendi payımı yollarım dedi. hepimiz dumur. tıkır tıkır yolladı yarım dönem sonra öss oldu geri geldi yerleşti eve tekrardan. gazi>hacettepe oldu eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Dynun said: bir kız arkadaşım var. cinsiyetini bilmediğimden buraya yazıyorum. arıyor ev aciliyetle. dynun ekonomik olarak cok sıkısıgım kız mı erkek mı dusuncek halde degılım ev arkadası icin o yuzden fark etmez diyebilirim tabi kız acısından sorun olmayacaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 işte işin kötüsü onun açısından bya bi sorun. yine de etrafımdan haber duyarsam ev arayan bilmemne diye buraya yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 dynun açısından sorun olur asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Dynun said: işte işin kötüsü onun açısından bya bi sorun. yine de etrafımdan haber duyarsam ev arayan bilmemne diye buraya yazarım. sagol eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 razzRaziel said: aynısı bizim arkadaşlarda döndü, eleman össye yeniden gircem die gitti. kaldıkları ew 3+1 ve 2 kişiler, kirası 800lira. adam öle şey olmaz sen zora girme yada evi değiştirme ben sana her ay kendi payımı yollarım dedi. hepimiz dumur. tıkır tıkır yolladı yarım dönem sonra öss oldu geri geldi yerleşti eve tekrardan. gazi>hacettepe oldu elemantakdir ettim adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar