Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[FM 2009] Bordeux macerası


tunch

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar ,

Birçok forumda benzer topikler oluyor.. Her ne kadar benzer topikler daha düşük lig takımlarıyla alakalı olsa da , ben bu hikayemde bu genel fikrin biraz dışına çıkıp , orta sıra bir takım ile başlamayı düşünüyorum.

Oyuna şu anda başlıyorum , kadrolarını inceledikten sonra aralarında karar vericeğim iki takım bulunuyor :

HSV (Almanya Bundesliga)
Bordeaux [bordo] (Fransa 1. ligi)

Hamburg'un özellikle hücum hattı , oyun anlayışıma çok uygun. Bordo ise hem Fransa liginde olması , hem kadrosunun dengesi sebebiyle dikkatimi çeken takımlardan. Takımımı seçip hazırlık dönemimi geçtikten sonra , akşam saatlerinde yeni bir update ile tekrar biraraya gelicez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Defans hattını çok beğenmediğimden Hamburg'dan vazgeçtim ve seçimimi Bordeoux'dan yana kullandım. Yardımcımın verdiği rapora göre , Marc Planus takımdaki en iyi oyuncu.

Ayrıca Milandan kiralık olarak gelen Gourcuff , orta sahada dinamo görevini üstlenicek olan Diarra ve tecrübeli bek Jurietti takımın diğer önemli parçaları. Altyapıdan gelen ve çoğumuzun yakından tanıdığı Saivet'de takımın önemli oyuncularından biri olmaya aday..





Sezon öncesi ideal kadrom ve Başlangıç taktiğim bu şekilde olucak gibi. Taktiğimde en kilit oyuncular Diarra ile beraber sağ ve sol bekler. Ayrıca Chamakh'ın target man olarak göstericeği performans da başarımızda kilit rol oynayacak.


Bellion'u göndermek için çalışmalarım var. Ondan gelicek olan para ile bir ofansif orta saha ve bir stoper almayı planlıyorum. Ayrıca Scoutlarımı İngiltere ve Fransa'da 23 yaş altı oyuncular bakmaya ve bu ülkelerdeki altyapı liglerinde oyuncu izlemeye gönderdim. Yeni gelicek scoutlarımla beraber bu arama halkasını daha da genişletme planım var.

Antrenörlerime de göz attım ve özellikleri düşük olanlarla karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Dünya genelinden bir çok antrenörle görüşmelerim sürüyor , en geç 1 hafta içinde yardımcılarım da belirlenmiş olur.

--

İlk hazırlık maçı sonrası durum :



Bu arada Spartak Moskova'dan Christian Maidana'yı transfer ettim. 24 ay ödeme yaparak 3.5 milyon avroya mal oldu. Daha önceki oyunlarımdan tanıdığım ve vericeğim görevi rahatlıkla yerine getirebileceğini düşünüyorum. Umarım Fransa'ya adapte olmakta çok sorun yaşamaz.





Ayrıca aşağıda profillerini gönderdiğim oyuncuları da kadroya katmak için çalışmalarımı sürdürüyorum.






Bu oyuncuyu ise celtic'e kaptırdım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...