ozberk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Merhaba arkadaşlar avalon ile başlayan uo yaşantımı osi ile noktalamak istiyorum ve son çırpınış olarak dün osi den account umu açtım. Europa d karakterimi yarattım ve hafiften kasmaya başlayacağım. Bu süreçte adaptasyon sürecimde bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise tanımak isterim. Teşekkürler, İyi oyunlar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ben de başlayabilirim OSI'ye bu aralar.OSI'de daha önce oynamamış birine ilk izlenimlerini anlatabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajinhear Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Ivanov kardeşleri gorursen bir selam cak 2 arkadas oynuyoruz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozberk Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 salvation çok büyük bi tecrübe edinmedim fakat hayalimde ki osi kadar kalabalık değil... 3-4 defa brit banka gittim ve bomboştu =) tabii bunun noel, finaller ve çok fazla dünyanın açık olmasına bağlayabiliriz. Gördüğüm kadarıyla 6 yıl kadar freeshard kastıktan sonra, ekonomi çok iyi=) herşey değerine satılıyor. insanlar oyundan zevk alarak oynuyor, herkes sana yardımcı olmaya çalışıyor vs. Skill zor kasılıyor ama kestiğim ufak hayvanlardan vs bile görünüyor ki buna değecek =). herşey dengeli gibi. ancak daha çok pvm ye yönelik bir oyun düşle gelirken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Querral Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Osi size kusursuz, bugsuz, lagsız, bir UO ortamı sunar. Bu ortam EA Games güvencesi altındadır. Yani karakterlerinizin veya sunucunuzun başına kesinlikle bi şey gelmez. Yani güvenle, gelecek kaygısı olmadan, "karakterlerim ya boşa giderse" endişesi taşımadan oynunuzu oynayabilmenizi sağlar. Free sunuculardaki adeletsizliklerden, bugdan, lagdan, geri atmalardan, kapanmalardan, karakter reslerden bıktıysanız Osi tam size göre.. Osi ayrıca UO'nun en güncel halidir. Osi'ye gelen yenilikler free sunuculara ancak yıllar sonra ulaşabiliyor... Osiden önce RunUO sunucularında oynamış olanların Osi'ye bayılacağı kesin. Ancak UO'yu hep Sphere sunucularda oynamışsanız ilk başlarda biraz yadırgayabilir, oynun bambaşka bir oyna dönüştüğünü sanabilirsiniz. Ancak sapredip biraz oynayınca Sphere'dan tek farkının; sayısız sistem, yer ve yaratık eklenmiş hali olduğunu görüceksiniz.. Ayrıca Osi'ye bu kadar sayısız sistem biranda değil, zamanla gelmiştir. Yani bir zamanlar Osi'de aynen Sphere gibiydi. Sphere'da zaten Osi'nin demo versiyonu olarak yani tanıtım amaçlı çıkmıştır. Osi geliştikçe aralarındaki farkta açıldı, bunun üzerinede RunUO çıkartıldı.. Sphere'dan geldiyseniz skilllerinizi tamamlayıp hemen PvP yapmaya başlayabileceğinizi düşünürsünüz. Ancak haftalarca uğraşıp skilllerinizi tamamlayınca gücünüzün bir zombiyi kesmeye bile zar zor yettiğini fark ediceksiniz. (Osi'de Skill kasmak baya zordur) Buda yetmezmiş gibi karşılaştığınız herkez 6-7 yıldır Osi'de oynayan oynun kitabını yazmış insanlar olucak. Onların seviyesine ulaşmak ve onları geçmek herzaman bir hayal olmaktan öteye gidemiycek. Yani oyundaki tek ezik sen ulucaksız :D . Bu durumu genelde bir çok Sphere oyuncusu gururuna yediremez. Çünkü Sphere'da yılların PvP'cisidir, orda ona saygı duyulur. Tekrardan sıfırdan başlamaktansa Sphere'a dönmeyi tercih eder... Benim gibi bazıları ise çok beyenir... Sphere'dan gelenlere tavsiyem; uostratics ve uoguide adreslerini yalayıp yutmaları ve oyunda büyük bir Guild'e üye olmalarıdır. Guild'e girmeden tek başınıza oynamak çok zordur. Oynayıcılar genellikle 20 yaş üzeri çok iyi ve sevecen insanlar.. Ancak 14 gün free olayından mıdır nedir arada istisnalar çıkabilio.. Birde Kingdom Reborn grafikleriyle oynayabilmede var tabi. Bence son derece güzel olmuş ama nedense pek beyenen yok.. Bu arada Osi'nin artık ne yazıkki eskisi kadar kalabalık olmadığıda bir gerçek. Ancak 27 sunucudan oluştuğu ve karakter transferleri gibi hizmetleri düşününce playerdaki azalma pek dert edilecek bir şey deil. Ayrıca oynayıcı kitlesinin büyük çoğunluğu 5-6 yıllık oynayıcılarından oluşuyor. Bu kişilerin kasıcak bir şeyi kalmadığı için hesabı donduruyorlar, durum bu... UO'nun yeni nesle hitap etmesi için Kingdom Reborn'un yaygınlaşması gerekir diye düşünüyorum ancak 2d kaldırılmadan mümkün deil gibi.. Osi'nin kötü yanı ise hiç Türk olmaması. Varda çok az.. Aslında bir Guild kurup güzel bir ortam yapılsa kısa zamanda bir çok Türk olur. Ben ve arkadaşlarım 2-3 yıl içinde bir Guild açıcaz. Web siteli, üyelerine aylık 1m hediye eden, her hafta yarışmalar düzenleyen son derece kaliteli bir Guild olucak. Web sitesinde sayısız UO dökümanlarıda yer alıcak.. Çalışmalara başladık ancak dediğim gibi 2-3 yıla anca... Ayda sadece 10 dolara orijinalinde oynamak varken neden 1-2 yıla kapanıp bütün emeklerinizin heba olacağı sunucularda oynarsınız hiç anlamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 can sıkıntısından ben bile açıp bakabilirim neymiş diye. kaça oyun? bütün expansionlar yani : ) bide türkiyeden ping kaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 said: Ayda sadece 10 dolara orijinalinde oynamak varken neden 1-2 yıla kapanıp bütün emeklerinizin heba olacağı sunucularda oynarsınız hiç anlamıyorum... pvp yok osi'de. ben uodan pvp yaparak zevk alıyorum malesef pvm yaparak değil. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Vergi geliyo vergi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Osi'de pvp yokmuymuş? pvp yapan yok demek istedin sanırsam. İsteyen istediğini yapar. Buna karışamassınki. Amaçsız amaçsız birbirlerini kesmektense Champion'larda Peerless'larda güzel eylenceli ve kazançlı zamanlar geçirmek daha mantıklı gibi. Bu arada zaten pvp yapanlar varki. Querral'ında dediği gibi Osi bize sadece mükemmel bir UO ortamı sunuyor. Bize 24 saat pvp yapan player'lar sunmuyor, bu kısmı bize düşüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Ne demek istediğimi büyük ihtimalle anladın yine de bildiğim şeyleri tekrarlamışsın bana. Ben OSI'nin oyun mantıgını çok seviyorum. Bosslarda, champlarda zaman geçirmeyi item çıkarmayı çok seviyorum. Ama bu itemleri türklerin deyişiyle: Action charım için çıkarmayı istiyorum.Yani isterdim ki brit köprüde sürekli bir action olsun, faction savaşları her yerde olsun sürekli bir action hali olsun. ben de istediğim zmn heryerde görebileceğimiz o pklara dalabileyim ya da pk olayım peşimden koşacak adamlar olsun. ama yok yani benim derdim bu. heralde pvp olacak :) benim isteğim pvpnin osinin büyük bölümünü oluşturması. ama bayağı oynadım ve görüyorum ki şuan herşey pvm üzerine kurulu oside. insanlar pvm peşinde. o yüzden zevk alamıyorum. player sıkıntısı da var zaten euroda heryer bomboş :( benim fikrim bu. umarım anlatabilmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 yazı übermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar