soTr Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Sly-One said: sotr kız mısın siz nerenizden anlıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Sly-One said: sotr kız mısın [large]lol[/large] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 soTr said: bana neler hissettirebildiğidir önemli olan./quote] HAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… soTr Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 kitana said: soTr said: bana neler hissettirebildiğidir önemli olan./quote] HAHAHAHAHA gereksizsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 soTr said: Sly-One said: sotr kız mısın siz nerenizden anlıyorsunuz. burdan soTr said: adam hakkında olumsuz yorumları(bana göre gereksiz) okudukça daha bir çekiciliği arttı :) üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 bu arada albümde en sevdiğim şarkı Anladım isimlisi. bi kadınla düet ama kim bilmiyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 önyargılı yaklaşmadım adam'a karşı ama cidden çok kötü şarkıları bende öyle bi ses olsa jazz,rap,rock ne kadar müzik türü varsa hepsinde kral olurdum ama bu adamın müzikle tek bağlantısı sesi başka hiç bişiden anlamıyo bide kasıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Sly-One said: bu arada albümde en sevdiğim şarkı Anladım isimlisi. bi kadınla düet ama kim bilmiyorum asdf pamela spence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
soTr Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 kitana said: soTr said: bana neler hissettirebildiğidir önemli olan./quote] HAHAHAHAHA gereksizsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 soTr said: Sly-One said: sotr kız mısın siz nerenizden anlıyorsunuz. burdan soTr said: adam hakkında olumsuz yorumları(bana göre gereksiz) okudukça daha bir çekiciliği arttı :) üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 bu arada albümde en sevdiğim şarkı Anladım isimlisi. bi kadınla düet ama kim bilmiyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 önyargılı yaklaşmadım adam'a karşı ama cidden çok kötü şarkıları bende öyle bi ses olsa jazz,rap,rock ne kadar müzik türü varsa hepsinde kral olurdum ama bu adamın müzikle tek bağlantısı sesi başka hiç bişiden anlamıyo bide kasıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Sly-One said: bu arada albümde en sevdiğim şarkı Anladım isimlisi. bi kadınla düet ama kim bilmiyorum asdf pamela spence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 soTr said: Sly-One said: sotr kız mısın siz nerenizden anlıyorsunuz. burdan soTr said: adam hakkında olumsuz yorumları(bana göre gereksiz) okudukça daha bir çekiciliği arttı :) üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 bu arada albümde en sevdiğim şarkı Anladım isimlisi. bi kadınla düet ama kim bilmiyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 önyargılı yaklaşmadım adam'a karşı ama cidden çok kötü şarkıları bende öyle bi ses olsa jazz,rap,rock ne kadar müzik türü varsa hepsinde kral olurdum ama bu adamın müzikle tek bağlantısı sesi başka hiç bişiden anlamıyo bide kasıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Sly-One said: bu arada albümde en sevdiğim şarkı Anladım isimlisi. bi kadınla düet ama kim bilmiyorum asdf pamela spence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar