Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 |Joker| said: Dennis said: Olmaz ya dayak yerler yarısma mekanına giderken, oyunu cok ciddiye alan klasik orta yaslı turk erkegi tehlikesi var. -Hayri abi gecen dragonblightta seni kuzu yapıp kesen tip degil mi su yuruyen? -Zopayı alıp geliyorum, sen yakala. Ben bunun benzerini LoTR 2. filmden çıkarken yaşadım. Adam yanındaki kıza, "hobit falan gerçek hayatta yok hepsi cinlerden uydurma, inanma böyle şeylere, o konuşan ağaçlarda Kuran'da var" dedi... aman tanrım ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 aquila said: adamlar o kadar duzenegi, malzemeyi turkiyeye tasicak, sonra kendileri gelicek, sonra bi de blizcona gidenler gelicek, olme zhevram olme. metallicayı getirmekten farkı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 metallica clifften sonra bozdu tiki grubu oldu tımam mııı. gelseydi ya 90lardan önce! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 metallica turneye çıkıyor, yılda 1 kere 1 ülke seçip oraya gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 metallica sahne yapiyo sadece, blizzcon koca fuar alani. ha gene yapilir, yapilir da o masrafa degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Aslında yabancılar için Türkiye'de konaklama yol masrafı daha ucuz. Blizz i ikna etmek lazım tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oraz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 biraz alakasız olacak ama :P Şampiyonlar ligi finali İstabulda oynanmadı mı? Bu sene Uefa finali Kadıköy'de oynanmayacak mı? Gece satışı olduğunda 1000 kişiden fazla kişi sırada beklemedi mi? Şu var yalnız o konuda birşey diyemiyorum, EU Merkezleri Fransa'da olduğundan "pfff niye kasalım şimdi Türkiye falan" derler ona birşey diyemem :> Biz en büyüğünü hayal edelim, isteyelim ki potansiyel görsün adamlar. En azından ufak çapta organizasyonlardan mahrum kalmayalım. Düşünsenize binlerce warcraft Türk fanatiği aynı mekanda, üstüne yurtdışından misafirlerimiz gelmiş falan, düşünmesi bile insanın tüylerini diken diken ediyor. Bunu hissetmek lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 BlizzCon imkansız da pvp eventları düzenleyebilir Istanbulda para ödüllü. böylece forumlarda ahkam kesen tipler kendilerini deşarj eder. "AGA ARENADA 3V1 KALDIM Bİ CHARGE MORTAL KOYDUM HEALER YATTI SONRA DÖNÜP ROGUE'A INTERCEPT ATIP DISARMLADIM KESTIM. PALADİNE FEAR ATIP BANDACLADIM KENDİMİ KESTİM ONU DA" diyenleri er meydanında görürüz fdsfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 rmp geldi karşıma, rogu sapledim mage e 2 ambush yattı, priste zıpladım bu sırada rogun sap bitti bilind attım trinketledi hemen vanishleyip sapledim, piristede bi çipşat bi böbrekşat 2 bs oda yattı. rog sapten çıktı verdim dismantleı verdim backstabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Cons said: bi çipşat bi böbrekşat xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 blizzcon bize teget gecti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Cons said: rmp geldi karşıma, rogu sapledim mage e 2 ambush yattı, priste zıpladım bu sırada rogun sap bitti bilind attım trinketledi hemen vanishleyip sapledim, piristede bi çipşat bi böbrekşat 2 bs oda yattı. rog sapten çıktı verdim dismantleı verdim backstabi. Bunun bir benzerini 2 gün önce yaptım 1vs2 de trinketsiz resto shaman rogue a karşı : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 blizzcon istanbula gelse nolur.internet mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 o da var tabi, event oluyo felan mesela, nihilum ulduar temizlerken bizim internetle merak ediyorum ne halt yerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 onlar keser biz ertesi gün datayı çekeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 blizzcon zor da, acuna gelirler belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Devaaaaaaam diyor Kungeeeeen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Hehe iyiydi. Kungen yokum diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 cikista doverler kazanani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Oraz said: Düşünsenize binlerce warcraft Türk fanatiği aynı mekanda, üstüne yurtdışından misafirlerimiz gelmiş falan, düşünmesi bile insanın tüylerini diken diken ediyor. Bunu hissetmek lazım :P o fanatiklerin çoğu düşündüğün gibi adamlar değil, yurtdışından gelenlerde nerd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Türkiyeye gelmeleri zor çünkü adamlar blizzcondan da para kazanıyorlar. Şirketler sonuçta. Türkiye insanının bir çay içip akşama kadar oturma mantığı buraya gelmelerine başka bir engel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Cons said: bi çipşat bi böbrekşat hahahhahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Cons said: ben ülke değilim lol zjawhewhaewae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 bende ülkemi 3.sınıf görecek 3.sınıf bi vatandaş değilim şükürki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 efendim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar