Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Hirayama Hayaka aile sorunları yüzünden okul değiştirmek zorunda kalır. Böylece sadece erkeklerin bulunduğu bir okula transfer olur. Bu okulun geleneksel bir özelliği vardır. Çeteleri ile ünlüdür ve Hayaka okulun tek kız öğrencisidir. Güzel başlıyor henüz devamını okumadım çizimleri benim sevdiğim tarzda değil ama yinede eğlenceli. Animesini yapsalar süper olur gibi geldi bana. Bi göz atmaya değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konu ilginç ama gender bender üzerine kuruluysa kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 trap olayı yok onun için ilginç zaten. Direkt hatun olarak geliyor herkes biliyor hatun olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Okuyorum. Sevdim ama garip bir şekilde 21 ve 22 sayfalar Opera'yı çökertiyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 yanlız 2.bölümden sonra karakter tanıtımlarına başlıyor. karakter tanıtımları baya sux. Sanki o anda karar vermiş gibi bir plan program yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 7.bölüme kadar okudum baya baya güzel. Çizimler daha iyi olabilir ama olsun. bunu anime yaparlarsa izlettirir kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar