Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara yoklaması 19-23 mayis tarihleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
havalar güzel sinemada napıcaz,ormanlara atalım kendimizi..[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
iki+iki=dört hehe -Einstein
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
Odtü olursa oraya gidelim süper odtü.[signature][hline]
_o_ _o_ _o_ _o_
..| ....|.....|.....|
./ ./ ../ ../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Mesaj tarihi:
farketmez orman havası yeter hatta kızılcahamama gidiş yarım saat kızılcahamama gider piknik bile yaparız[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
iki+iki=dört hehe -Einstein
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
bilkente gidelim ya! odtü uzak bana ehehhehe :)[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Mesaj tarihi:
odtü nün içinde bilkent var :)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Mesaj tarihi:
odtüye giri$ biraz rahatsiz olur gibime geliyo, bi de burdaki(bilkentteki) piknik alanina 1 senedir gitmedim ben bi bakmak lazim ne durumda.[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Mesaj tarihi:
ya ben sınavlarla çakışmadığı sürece her yere giderim siz aranızda kararlaştırın ve buluşacağımız yeri ve saati yazın ben gelirim :)[signature][hline]Bazen Savaşı Kazanmanın Tek Yolu Savaşı Kaybetmekten Geçer .
[Bu imza zgrw tarafından 05 May 2004 23:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
habire "sinemaya gidelim hedeye gidelim hödöye gidelim" diyorum da ilgilenen yok
sinemalara yalnız gitmek zorunda kalıyorum çok zevkli oluyor :([signature][hline]öl Bonecrusher öl öl ÖÖÖÖLL!
Mesaj tarihi:
19 mayıs haftası bana da uyar. Havalarda ısındı piknik iyi gider harbi. Ama aç kalabiliriz aramızda biri etleri bizden önce çiğ çiğ yer bitirir :P[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
Mesaj tarihi:
hadi o hafta Van Helsing e gidek zati izleyecem hiç diyse gitmek için bahanem olur :)[signature][hline]Bazen Savaşı Kazanmanın Tek Yolu Savaşı Kaybetmekten Geçer .
[Bu imza zgrw tarafından 05 May 2004 23:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
zgrw, 09 Mayıs 2004 14:14 tarihinde demiş ki:
hadi o hafta Van Helsing e gidek zati izleyecem hiç diyse gitmek için bahanem olur :)

aman abi naptin daha ii bişiler yapabiliriz kesinlikle kainatın en kötü filmine gitmeyelim bari!
american splendor fln gelirse ona gideriz, yada troy[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Mesaj tarihi:
bu güzel havalarda o kadar adam niye sinemaya kapatalim ki kendimizi? yani daha iyi bi alternatif olmasa tamam diicem de bilemiyorum :)[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Mesaj tarihi:
ııh sinema olmasın bilkent olacak gibin gözüküyor sanerixx sen bu konuda görevli olda oranın son durumunu bi araştırıp bize söyleyiver sonra bakalım uygunmu orası. Kafamı daaatmaaam lazım
Orrrdaa bi adam vaarrrr ....... Adamın içi dap daaaaaaar......
Kaffası gözü patlarrrrrr.......[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
Tamam bilkent süper,
Ben bizim elemanları alır gelirim.[signature][hline]
_o_ _o_ _o_ _o_
..| ....|.....|.....|
./ ./ ../ ../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..