Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara yoklaması 19-23 mayis tarihleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet ankaralı arkadaşlar pek takılmıyo artık forumlara bi yoklama alalım bu tarihler arası bana uygun olduğu gibi bi çok kişiyede uygun olabilir ufak bi toplantı da yapabiliriz wandererla kararlaştıracağımız piknikte fena gitmez hani bi yoklamamızı alalımda biz sonra yapılacakları kararlaştırabiliriz[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
teker teker öms ve icq msn lerle uraştırmayın siz yoklamanızı bırakın yeter ya :)[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Mesaj tarihi:
gene bi up diyimde şimdilik kızmayın hafta ortasına kadar her gün 1 kere uplıyacam sonra gene cevap gelmezse bu posta kendimi piknik hazırlamaktan men edicem ve kimse bana kızmayacak ben gerekeni yapmış olcam dimi :)[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Mesaj tarihi:
ben de burdayım gençler, ablanızı kabul ederseniz tabi, yanımda sigara içmek serbest ;-)[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Mesaj tarihi:
bende geliom :P hemen ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..
Mesaj tarihi:
valla başımızın üstünde yerin varda trojan, sanerixx cim bi tarih söylede ayarlayalım bende çanakkalede olcam bi tarihten sonra kaçacam da azcık derslerden[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Mesaj tarihi:
said:
Angelfire, 02 Mayıs 2004 01:48 tarihinde demiş ki:
Evet ankaralı arkadaşlar pek takılmıyo artık forumlara

aaa bak darıldım sana..

*!firuze sesiyle*
"ben hep burdayım"

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 03 Mayıs 2004 20:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
haha
seni demirbaş sayıyoruz canım raider wanderer dan fln bahsediyordum ben illa icq dan cepten ulaşcam heriflere[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Mesaj tarihi:
hehe bekleriz o zaman bi yer belirleyelim şöle sakin sakin karpuzumuzla içeceklerimizle çimenler fln ( yanlış anlaşılma olmasın ben inek yada o cins bir otlakçıl diilmi)[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Mesaj tarihi:
'belki gelebilirim' deyip klasik mesajımı bırakıyorum =P[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
iki+iki=dört hehe -Einstein
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
Bende buradayım :)
Yani bilmem daha önce gördünüzmü beni patide ama :) bende angaralıyım.....[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda...
Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler...
Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan...
Ben sizin BaBaNıZıM...
Mesaj tarihi:
omaygad wanderer is alive!

iyi ya ben de gelirim bişiler yaparsanız, sallayın finali falan...[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Mesaj tarihi:
güzel biz yenilikleri açık bi topluluğuz dimi[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Mesaj tarihi:
said:
sanerixx, 03 Mayıs 2004 21:32 tarihinde demiş ki:
omaygad wanderer is alive!

iyi ya ben de gelirim bişiler yaparsanız, sallayın finali falan...

ne zannettin garda$, yikilmadik, ayaktayiz eheh :)

su 2. midtermler bitsin, alemlerin en b@b th3 $3kk0 k3nk adami olcem[signature][hline]raki asmis biseydir
Mesaj tarihi:
şu hatunun triplerini atlatıp isteğini bi anliyim hepinize öms den de ulalıp bi ayarlama yapıcam ama :) bu defa içkiler sizden olsun[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Mesaj tarihi:
afferim ragnar nasil becerdin gene bide hangi arabayla?[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Mesaj tarihi:
said:
Durlag, 03 Mayıs 2004 22:11 tarihinde demiş ki:
afferim ragnar nasil becerdin gene bide hangi arabayla?

Ne genesi lol, Yaptık açılışı
Palioyu çaktım eheh baya kötü vurdum bu sefer :) 4 5 milyar hasar cıktı :)[signature][hline]Dragger.Org

[Bu mesaj Ragnar tarafından 03 Mayıs 2004 22:30 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...