Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hava kuvvetleri siteleri


leoneo5

Öne çıkan mesajlar

http://www.hvkk.tsk.tr/

Öncelikle bu bizim Hava Kuvvetlerinin web sitesi. İçerik olarak gerekli her şey var evet, ama bu kalitede web sitesini artık ortaokulda seçmeli ders olarak bilgisayar alan çocuklar bile yapabiliyor HTML ile.


http://www.airforce.com/

Bu da Amerikan hava kuvvetlerinin web sitesi. Sitenin sadeliğine ve görselliğine bir bakın...

Bizimkiler neden hiç albeniden hoşlanmaz anlamıyorum. Tonla da para döküyolar web siteleri için, az daha güzel bişeyler neden talep etmiyolar ki?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kimin yazısı vardı..

banknotlar önceden altın karşılığı basılıyormuş. sonra 1930larda mı ne bretton woods toplantılarında altınlara bi ayar mı ne çekmişler. amerika altınları tutuyormuymuş neymiş. her neyse efenim. bi süre sonra basılan para ile elde tutulan altın birbirlerinin değerlerini karşılamayadığı için imaj, prestij devreye girmiş falan filan diyordu.. böle bişiler. yazan link verir zaten.

özetle prestij önemli ve gerekli lan usa için! diyordu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.hvkk.tsk.tr/App_Themes/HvkkTheme1/Image/HaberImages/buyukImage/Afis1.jpg

ben şu afişe takıldım. "ben photoshop biliyorum. o halde ben bir grafik tasarımcıyım." diyen birinin elinden çıkmış.

Bilmiyorum, Acaba Türk hava kuvvetleri prestiji nerelerde arıyor? Sağda solda tanıtım amaçlı videolarını izliyorum ve tüm çekimler ucuz tv dizilerini yöneten alaylı yönetmenlerin çekimleriyle dolu. ...ve hatırladığım kadarıyla gençlerin askeride kariyer sahibi olma isteklerinin azaldığı konusunda askeriyede rahatsızlık uyandırdığı hakkında dedikodular işitmiştim. Şu siteyi gördükten sonra bu dedikodunun doğruluk payı olduğunu düşünmeye başladım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...