leoneo5 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 http://www.hvkk.tsk.tr/ Öncelikle bu bizim Hava Kuvvetlerinin web sitesi. İçerik olarak gerekli her şey var evet, ama bu kalitede web sitesini artık ortaokulda seçmeli ders olarak bilgisayar alan çocuklar bile yapabiliyor HTML ile. http://www.airforce.com/ Bu da Amerikan hava kuvvetlerinin web sitesi. Sitenin sadeliğine ve görselliğine bir bakın... Bizimkiler neden hiç albeniden hoşlanmaz anlamıyorum. Tonla da para döküyolar web siteleri için, az daha güzel bişeyler neden talep etmiyolar ki?
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 zengin ülkelerin janjanlı internet siteleri var ama üzülmeyin ]
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 türkiyede siteleri yapanların da vizyonu dar yaptıranların da.
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 usaf yargılamış cidden. yok ya bizimkinde de kolaya kaçmışlar. joomla template i alıp daha güzelini yapardık yani 5 dkda, o kadar. ama askeriyenin sitesi güzel. amerikanın "iletişim" kısmı, reklamcılığı çok iyi yaa.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 bizimki kotu degil, usafinki cok iyi.
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 leoneo5 said: http://www.hvkk.tsk.tr/ ama bu kalitede web sitesini artık ortaokulda seçmeli ders olarak bilgisayar alan çocuklar bile yapabiliyor HTML ile. bu biraz abartı olmuş. aspx hiç hiç yoktan.
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_size_of_armed_forces bundan olablirmi?
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 abi.. adamların ki abartı bişi be.. bu arada ırakın yaptığı kitlesel imha silahlarını göremedim ben yaw.. halbusi "eye in teh sky" falan...
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 dünyadaki defence budget'ın yarısı adamlarda çüş:D
leoneo5 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Ya o ortadaki Dünya animasyonu, Air a tıklıyosun uçaklar geçiyo, space e basıyosun uydu atılıyo falan... Dümdüz etsinler ırağı umrum diil sırf sitenin hatrına diesim geliyo lol :D
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 kim attı bu wiki linkini yaa. herifler hayvan resmen ya, hayvan. daha önceden tartışmıştık sanki bunu.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 askere kaydolasim geldi siteyi gorunce.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 kimin yazısı vardı.. banknotlar önceden altın karşılığı basılıyormuş. sonra 1930larda mı ne bretton woods toplantılarında altınlara bi ayar mı ne çekmişler. amerika altınları tutuyormuymuş neymiş. her neyse efenim. bi süre sonra basılan para ile elde tutulan altın birbirlerinin değerlerini karşılamayadığı için imaj, prestij devreye girmiş falan filan diyordu.. böle bişiler. yazan link verir zaten. özetle prestij önemli ve gerekli lan usa için! diyordu
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Bi kere adamlarda Chuck Norris var, baştan kazandılar. Bizim Kara Murat, Polat Alemdar falan karşı çıkabilir mi acaba?
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Daha önce bilgisayar görmemiş adamı bilgi işlemden sorumlu yaparlarsa ortaya cıkan siteler böyle olur
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Adamlarda 9200 nuklear silahmı yazıyo benmi yanlıs okuyorum ingilizcem yetersiz oldugundan hoh :S bizde nato bilmemne diyo :D izin vermiyolar tabe bize:D
Reogmar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 16.800 Nu nedir ya her ülkeye yüz iki yüz tane sallar bi savaş başlarsa.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Her sene en aşağı bin tane tasarımcı alıyorlardır askere, hepsi de kilo veriyordur. Gerçekten tebrikler ehueh. Öeah yalnız Amerikalı da yapmış be abicim. Oyununu bile yapıyor zaten adamlar. Pazarlamasını çözmüşler.
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Pazarlamasını çözmüşler. Kesinlikle adamlar bu işi çözmüşler yav. COD4 oynarken hangimiz hayran kalmadık allasen.
Tron Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 http://www.hvkk.tsk.tr/App_Themes/HvkkTheme1/Image/HaberImages/buyukImage/Afis1.jpg ben şu afişe takıldım. "ben photoshop biliyorum. o halde ben bir grafik tasarımcıyım." diyen birinin elinden çıkmış. Bilmiyorum, Acaba Türk hava kuvvetleri prestiji nerelerde arıyor? Sağda solda tanıtım amaçlı videolarını izliyorum ve tüm çekimler ucuz tv dizilerini yöneten alaylı yönetmenlerin çekimleriyle dolu. ...ve hatırladığım kadarıyla gençlerin askeride kariyer sahibi olma isteklerinin azaldığı konusunda askeriyede rahatsızlık uyandırdığı hakkında dedikodular işitmiştim. Şu siteyi gördükten sonra bu dedikodunun doğruluk payı olduğunu düşünmeye başladım.
Garager Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Bence böyle kurumların sitesinde ciddiyet olmalı biraz.Yani böyle siteye girince insanın içine bir ürperti gelmeli.Amerikalıların sitesi ise oyun tanıtım siteleri gibi olmuş.Bence...
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 bizim siteye girince ben urperdim, evet
Öne çıkan mesajlar