Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

klip,film,oyun,mp3 indirilecek siteler ???


flood83

Öne çıkan mesajlar

download sitesi (ftp sitesi) devri kapandı artık.
zaten 800 MB'lık filmleri konulacak alan bulmak çok zor, oraya yüklemesi ayrı zor..

P2P devri artık.

Kazaa Lite K++ (2.4.3 elimdeki): Kazaa'nın temiz versiyonu. Her ne kadar "no limit" ile sınırsız arama imkanın olsa da, arama işlemi epey uzun sürebiliyor. Ne kadar fazla ararsan o kadar fazla kullanıcı bulma imkanın var. Kazaa'nın en iyi olduğu alan Mp3 veya en fazla küçük programlar. 10 mb'lık bir dosyayı maximum hızda çekme olanağın var (daha fazla kullanıcıdan daha hızlı çekebilirsin bir de). Benim 16kb/sn hızımın tamamını kullanabiliyor mesela.
Bu sayede bir günde bir film indirme imkanım var.

Emule Plus (www.emuleplus.tk): Bir ara sharereactor gibi bir avantajı vardı. Sitede bir linke tıklayınca programda download listenin içine atıyordu. Ama hala edonkey siteleri mevcut shareconnector gibi..
Arama olayı, çok çabuk bitebiliyor. Programı açınca bir server'a bağlandığın için, tüm serverları hızlı bir şekilde tarayabiliyor.
Böylece online/offline birçok dosyayı bulman mümkün olabiliyor.
Arşiv için gerçekten yararlı bir program. Ancak kazaa'da bulamadıklarını bunda bulman çok daha iyi.
Çünkü hem internetini çok yiyor, hem de genelde 4-5kb/sn hız ile indiriyorum, en fazla 10 gördüm. Ayrıca sıra bekleme derdi çok sıkıcı. Zaten download hızın bu yüzden düşük.. Sıra bekliyip duruyorsun sadece..

Shadow Client (Bittorent programı clonu): www.suprnova.org gibi bir avantajı var (başka siteler de var da ben suprnova'ya hastayım). Mesela burda Uncanny X-Men 1-400 bulabilme imkanın var. Download ederken bir klasör yaratıyor Uncanny X-Men 1-400 diye, içine de Uncanny X-Men 1,2,3,4... sıkıştırılmış dosyaları ayrı ayrı download ediyor.
Normalde emule veya kazaa'da arama yapınca, bu sıkıştırılmış dosyaları ayrı ayrı bulabilirsin, bir klasör halinde değil.
Bu sana şu konuda avantaj sağlıyor: Bir dizinin bir sezonunu çekceksen, veya bir çizgi romanın tüm bölümlerini çekceksen, tek tek arama, tek tek birleştirme derdin yok, hepsi hali hazırda download edilmeye başlanıyor..
Suprnova'ya geri dönersek, site her gün güncelleniyor. Bir önceki gün bulamadığın dosyayı ikinci gün bulabilme imkanın var. Ama her gün güncellendiği için de, her gün bazı dosyalar siliniyor siteden.
Bu yüzden, indirmek istediğin şeyin linkine gelip "save as" dersen, .torrent uzantılı dosyayı bilgisayarına kaydedersin, indirmek istediğin her an dosyayı açıp programı başlatabilirsin.
Bittorent programı üstteki P2P'lerden farklı bir işleyise sahip.
Normalde üstteki programları açıp, arama yapıp indiriyorsun.
Bittorent programlarından çoğunu açtığında hata veriyor (shadow client ise torrent dosyası soruyor sana). Çünkü bir menüsü yok bu programın, suprnova'da indirmek istediğin linke tıkladığında, torrent dosyasını geçici download edip, sonra senin bittorent programının penceresi açılır, download etmek istediğin yeri sorar, ve download başlar...

Bunlar bana yetiyor, özellikle bittorent.. O yüzden DC++ olayına hiç bulaşmadım, bi fikrim yok o konuda[signature][hline]öl Bonecrusher öl öl ÖÖÖÖLL!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

diğerleri zaten yetiyor ama dc++ diğerlerinden çok daha stabil, 1 kişiden çektiğin için adam netten çıkana kadar dl durmuyo ve çok yavaşlamıyor, ayrıca aynı dosya başka kişilerde de olduğundan alternatifleri aratıp devam etmesi de gayet kolay.

hublara giriş için paylaşım sınırı olduğundan bir hubda 80-90tb dosya arasından istediğini bulmak da gayet kolay[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..

[Bu mesaj Rahan tarafından 10 Mayıs 2004 12:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bone supersİn! ama bişe sorcam. Bu torrent dosyaları ne demek? Direk basınca oyunu yukluyo mu?[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım,
Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)...

DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

geçici, torrent uzantılı bi dosya yüklüyor,
sonra bittorrent (ya da başka bi client) programın açılıyor, downloada başlıyor..
istersen "save as" yaparak bu torrent dosyasını bilgisayarına çekerek, istediğin zaman torrent'i açıp, bittorrent programını başlatabilirsin.
Böylece suprnova'dan kalkma ihtimaline karşın güvende tutarsın torrent dosyasını..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...