Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Cepten arayıp biz Ankara asayiş şubeden arıyoruz sizin telefondan küfürlü msglar atılıyormuş. Biri sizin kimlik bilgilerinizi almış vs. diyip telefonda tutuyorlar. İnandım başta sonra kapadım Turkcell i aradım. Kale almayın hiç birşey de yapmanıza gerek yok dediler. Haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 kötü bir taktik yemek için bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 asıl turkcell haftada 2 gün bedavayı bitirdi bugün o kötü oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 bizim arkadaşıda biri aradı ben ankara narkotikten komiser xxx karakola gelmeniz lazım telefonunuz dinleniyor dedi. arkadaşda lumuzin yolla geliyim diye tii ye aldı. sonu eve baskın karakolda dayakla bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 kenzap said: bizim arkadaşıda biri aradı ben ankara narkotikten komiser xxx karakola gelmeniz lazım telefonunuz dinleniyor dedi. arkadaşda lumuzin yolla geliyim diye tii ye aldı. sonu eve baskın karakolda dayakla bitti. ahohaohaohaaohaoaho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 bizim arkadaş cia'in elinde hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 CthuLhu said: kötü bir taktik yemek için bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Belediyenin konferans salonunda görevliydim. Adamın teki yaklaştı sohbet etmeye başladık havadan sudan. 'Hangi okul' dedi, cevap verdim. 'Hangi bölüm' dedi, cevap verdim. 'Adın ne' dedi. 'Fırat' dedim. 'Fırat Uzun ?' dedi. 'Evet siz kimsiniz nerden biliyorsunuz ?' dedim. 'Ben sivil polis mehmet numaranı versene' dedi. Verdim numaramı, 'dur çaldırayımda sende kaydet' dedi. Sonra 'hadi ben kaçar' dedi gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 çok akıllıymışın ben genelde o tarz sohbetlerde ilk sorudan sonra sallamaya ya da konuyu değiştirmeye başlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 hala devammı edio bu herifler birileri dava fln acmıstı yakalanamdı gittiler cok oncedende duymustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar