Cons Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 160$, vermezsem nolur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Bir daha borç istediğinde paypal iki kere düşünür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paypal'a nasıl borç yaptın abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 paypal avukat devreye sokar ıcraya kadar yolu var.artık tr desteklı bırde.daha kolay olur sana ulasmaları.ama gercektende borc nasıl yaptın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 adam paypal'i dolandırmış ya sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 kredi kartın falan kayıtlıysa heran çekebilirler. olmadı icra micra, icra falan gelirse mahkeme ve avukat masraflarıda biniyo tepene hoş olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 icra için mahkeme masrafı vs. paypal için de söz konusu ve 160 dolardan çok tutacağı için sallamayadabilirler seni... 10.000 dolar borcun olsa uğraşırlarda, 160 dolar için en fazla accountunu kapatırlar sen ödeyene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozanbey Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 mahkeme masrafları davayı kaybeden tarafından ödeneceği için ver 160 ı kurtul bence. tr de minimum 150 diye biliyorum icra davalarında avukatların ücretini yanlış da olabilir. ama paypalın tr de böle bi icra takibi başlatma hakkı varsa çok zararlı çıkarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Ben hala nasıl borç taktın onu merak etmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 cok buyuk olasılık kredı kartının lımıtınden kaynaklanan bır durum.bazı durumlarda oluyor.benımde baska bır sırkette basıma geldı.lımıtım olmadıgı halde bana onay verdı.sonra baktı parayı bankadan cekemıyor boyle bır yola basvuruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 hiç bişi olmaz ödeme koskoca paypal 160 dolar için kılını kıpraştırmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 eroin işine gir, sonra muhbir ol ondan sonra da ver elini tanık koruma programı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ya bişeyler sattım paypalla, sonra chargeback yedim, parayı karta çekmiştim, bankayı arayıp kartı internete kapattırdım çekemiyolar şimdi dfgdfhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ahahah stiki yapasim geldi topiki. paypalden sakal alma yontemleri sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paypal böyle gelmesin sakın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ahahaha (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpaceMonkey Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Şaka dimi bu sdasfdsafsdafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 valla dava acıp alırlar sonrasındada bıde avukat fln mahkeme parasını odersın 500u bulur:S nasl borc yaptın paypalla ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Cons said: ya bişeyler sattım paypalla, sonra chargeback yedim, parayı karta çekmiştim, bankayı arayıp kartı internete kapattırdım çekemiyolar şimdi dfgdfhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 onlarin ayibi, chargeback yapmasalarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 yanlız karikatürdeki adam simpsons lardaki millhouse un babası direk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 sıcak para kalsın verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 adam dolandirici yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Hayvansin orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar