fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Cidden ne menem bir havadır bu bahar havası. Sabahtan beri farkettiğiniz gibi iş yapmak yerine -ki deli gibi yığılmış durumda- forumda gezip duruyorum, o olmadı fabrika içinde geziniyorum. Zaten göz kapaklarım ha kapandı ha kapanacak. Utanmasam çıkıp çimlere serilip şöyle 2 saat uyuyacağımda cidden çok ayıp olur :P Offf work sucks, hele baharda work iyice bir sucks *! Dışarıda gezip dolaşanları düşünüp hayıflanır ve işinin başına döner*[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
ucandaire Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ayni mode da desem yeridir bole hersey batiyor..birisi bisey solemesin die gozunun icine bakiyorum[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! the silly nick of alltimes , this is ucandaire
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Aynen. Ne konsantrasyon kaldı ne de birşey.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 tabi sevmeyeceksin. hatta kışın, yazın ve sonbaharda çalışmayı da sevmeyeceksin, olayın özü o zaten. ne demiş atalarımız? work sux! ayrıca baharda çalışmayı seven varsa, hemen ispiyonlayın, süresiz ban atalım. o derece yani...
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ~12 dakikalık yürüyüşü gözümde büyütüp 1 derse gitmedim ama ~75m uzaklıktaki derse gidicem birazdan mesela .. insanın yatıp uyuyası geliyo ..[signature][hline]In god we trust, all others pay cash
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 a siz çalışıyodunuz di mi pardon eheh[signature][hline]In god we trust, all others pay cash
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Gidip yeşile yatsam kışa kadar uyandıramaz kimse. Bu nasıl bir yorgunluk hissidir. Kış uykusunu daha iyi algılıyorum artık.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Ema, şimdi bu arkadaş forumda kışkırtıcılık yapmıyor mu. Bak insanın içini kin ve nefret duyguları ile dolduru verdi bir anda :) Yani yanımda olsa gırtlaklardım. Şu güzel ellerine bir ban da ne yakışırdı hani :P said: Dralnu, 10 Mayıs 2004 14:43 tarihinde demiş ki: a siz çalışıyodunuz di mi pardon eheh [signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
crepuscolo Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 hava güneşli sıcak çalışasım yookkkkk işlerimi yapacak fason bi muhasebeci tutcam walla izne çıkcam :pp[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Suan evde zaten temizlik var dışarı çıkıp çıkmama konusunda kendime sorular soruyorum :P Ama istersem çıkabilitem varr. Belkide o nedenle çıkmıyorum :=)
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 valla ben 2 aydır işsizim... 1 haziranda farklı sektöre adım atcam ama, Buna rağmen bahar mahar ın tadınada varılmıyor bence söylenmeyin o kadar yani bosh gezenin bosh kalfası olmak ta sıkıcı... yan gelip yan yatmaktan resmen bay geldi =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 +123123123[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 hmmm, sanırım çalışmayan herkesi banlamam gerekecek forumda dirlik ve düzeni sağlamak için. neyse, bi ajan provokatörlük de ben yapıciim izninizle. üzerinize afiyet bizim ajans taşındı, yeni yerimizde binanın yanında komacan ve sadece bize ait eşşek kadar çim bahçemiz var. şimcik, ben bir adet çay, bir adet de sigara alıp, bunların yanına bir adet uzuuuuun rapor alıp aşağı iniyom. yarım saat çim üstünde takılsam, baharı bekleyen kumrulara benzeyen yerlerime iyi gelir herhalde di mi ama?
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 harikasın ema bir çayda ve sigarada benim için içsene :=) Bu arada yoğun baskılara rağmen yaşını saklıyorum :P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 O dediğin ortamda çalışılmaz ki ancak acı çekilir. Orda uyuyacaksın ki tadını alasın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: Szasstam, 10 Mayıs 2004 15:32 tarihinde demiş ki: harikasın ema bir çayda ve sigarada benim için içsene :=) Bu arada yoğun baskılara rağmen yaşını saklıyorum :P aaa neden saklıyosun ki? ben her sorana söylüyorum, aha burda da söyliim: 14 :) *!pişkindir*
avp Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 kıçım ağrıyo :( [oturmaktan] [signature][hline]nedir bu avp? [Bu mesaj avp tarafından 10 Mayıs 2004 15:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Daha 3 yaşındaaaa bir kardeşiiim varrrr Senii ondan bileee kıskanıyorummmmm Kıskanıyoruuuum Acısız Arabesk Ya offff bugün bitsin evime gideyim. Bir banyo, bir de bebekten bir gülücük ile sarj olayım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Yok söle diyorsan hemen bir forum açıp söliyim forum kitlenip , ben banlanana kadar herhalde 10 kişi görür :P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Terlikleri kim yicek sonra dresq :=) gerçi ben bugüne kadar hiç terlik yemedim emadan hele biraz içip Lasantamiiii derken hiç öle birine vurcak gibi gözükmüyor :P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 school suxxx[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: Szasstam, 10 Mayıs 2004 15:44 tarihinde demiş ki: gerçi ben bugüne kadar hiç terlik yemedim emadan oldu olacak imzandaki "anlayamaz"ın başında bi de "b" ekle be güselim :P hayır bi de ne konuşuyorsunuz anlamadım ki, sorana söylüyorum yaşımı, 14. daha yaşlı gösteriyorsun diyeni de banlarım. olay bundan ibaret :)
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Biz 14 değil dedik mi hiç azımdan öle bişi çıkmış mı benim :=) sen bahçeden neden bu kadar çabuk döndün :P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 yaw emaleth en son şu piya kek reklamında oynadı ya işte, şu üç tane liseli kız var ya pileli etekle dolaşan, daha ne yaşını soruosunuz kızcaazın alla allaaa, işinize bakın bakiim,sizin girecek bi öss sınavınız falan yok muydu bu aralar?[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 14 yaşında ufacık kızı çalıştırıyorlar. Hemen polise haber verelim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Öne çıkan mesajlar