Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 mata valencianın mata mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Quel-Thul said: mata valencianın mata mı? evet ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 axel witsel - arda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 moonfall said: tuyp bendede yok muhtemelen bilgisayarın sonradan yarattıgı bi oyuncu Hollanda ligini acarsaniz cikar. Volendam da. Sonradan yaratila bir oyuncu olsa yolladigim resimdeki yuz kimin olabilir acaba:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 pardon ya ben resmi olup olmadıgına dikkat etmemiştim olur ole hatalar :P bilgisayar kendide üretiyo ya bazen ondan dikkat etmemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Aaron Hunt Werder Bremen'in genç yeteneği,kolay kolay vermiyorlar her takıma ben 3 milyon+Tobias Weis'i (hoffenheim'la oynuyorum) vererek kadroya katabildim ama fazlasıyla değdi diyebilirim.Potansiyeli çok yüksek bir oyuncu,sol açık asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 tuyp oyun basladiginda 700k, 1.5m verdim, yok olmaz dedi volendam. ayip. ek: ufak liglerde surunmeyi secenlerimiz icin 100-300k civarinda, ya da daha guzeli, free transfer olup hayat kurtaracak ya da iki sezon sonra 2-3 milyon edecek oyuncu tavsiyeleriniz var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 mum--*** eduardo costa kaebi sağ bek masilela sol bek Jose Vizcarra forvet Michael Morton dmc mascio mc son keşfim eugene selez shaktarda gençlerbirliğe gelip 20 gol attı 14 assisti var harikalar yarattı inanılmaz potensiyele sahip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 yazılan oyunculara göre çok daha tuzlu birisi shakhtardan "darijo srna" oyunun başında parası olan bir takım almışsanız kesinlikle alın. MR DR WBR DL WBL olarak oynayabiliyor çok amaçlı bir adam ve çokta iyi oynuyor. ayrıca frikikler konusunda çok iyi. gole ihtiyacım varken vs frikikten çok gol atmışlığı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 catlikethiief said: shaktarda gençlerbirliğe gelip 20 gol attı 14 assisti var harikalar yarattı inanılmaz potensiyele sahip her oyunda gençlerbirliği alıyor bendede bu adamı, hakkatn çok taşşaklı. buyrun 3. sezon başı trasnfer döneminde Valencia'ya transfer oldu gençlerbirliğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 "bu terlik tam benlik" demek istedim bi an için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 O özelliklerle o kadar başarı ilginç gerçekten. Work rate'den kurtarıyo muhtemelen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 strenght,heading,jumping ve off balldan kurtarıyor bence.boyda varmıs adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Ama sırf orta açmaları lazım finishing ve composure rezil adam saç baş yoldurur valla karşı karşıyalarda falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 İyi bi gk biliyo musunuz?Amelia yı aldım ama adam müthiş gol yiyiyo ya süzgeç oldu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Steve Mandanda baya iyi ama çok tuzlu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 abi kafayı yicem amelianın statları mükemmel ama adam kevgir gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Playing ratingi düşüktür, bi de herşeyi kaleciden beklememek lazım, ondan önce defans delinmiştir muhtemelen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 evet aynen öyle. defansına bi bak önce derim. ben kaleye ustariyi aldım başka savelerimde o da deli gibi gol yiyordu çünkü defansa rezaletti. bjkde 2. sezonda sivok'u sattıktan sonra 8 maçlık bir dönemde leo franco her maçı 8 küsürle bitirdi ama ortalama 2 gol filan yiyordu. çünkü zapo toraman'ın kaçırmadığı adam kalmamıştı. ama defansı sezon başı 4 transferle sağlamlaştırdım. şimdi nazar değmesin adam kaçırmıyoruz. son 10 maçımın 7 si 1-0 bitti ve son 5 maçımda 1-0 bitti. mourinho gibi adamım bea ahaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 defansa lugano'yu öneririm ya ilk sezon sonu fener'de kalmıyor zaten :) Hoffenheim'in yetersiz defansına tek başına çare oldu,adeta level atlattırdı.Vorsah'la birlikte yardırıyorlar. Ayrıca Hoffenheim sol beki Ibertsberger'de iyi adam,tavsiye ederim,orta seviye takımlara ilaç gibi gelebilir.Ayrıca yine Andreas Beck çok iyi,sağ bek düşünülüyorsa alınabilir. Salihovic'in statsları çok iyi ama bir türlü istikrar yakalayamadım onla,2. sezondayım ve gittikçe kötü oynuyor sanırım satacağım fakat oynadığında cidden iyi oynuyor,tavsiye edilebilir. Ayrıca; Porto'daki Hulk,sol açıkta çok iyi gidiyor.Alamadım ama hedefim o asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Genç değil ama scoutlarım buldu :) http://img147.imageshack.us/img147/4763/floccaribg1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 çok iyi bi adam değil bu :) atalantadan biliorm :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Seleznyov u Bursaspor'a rastgele almıştım. İlk sezon 36 gol attı Milan filan izledi.Sonuçta satmadım elimde patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 pozizyon almasından zaten husursuz olmuştum iyi ki bonservis teklifi yapmadım :) Bayağı bir bidleyen var ya büyük kulüpleden falan, edit: juve'ye gitti adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 arkadaşlar oyuncu tavsiyesi yapmadan önce eğer kendi liginizden yada sectiginiz liglerden bir oyuncu öneriyorsanız açtıgınız lig'i yazın sonra bir sürü adam cıkmıyor aramada. Bende bir kaç adam koyayim Benimkilerin geneli ucuz ve kaliteli oyuncular. click Yüksek datebase'da oynuyorum.nelson rivas - her ligte mevcuttur. Mükemmel bir defans oyuncusu . İnter'den alabilirsiniz direk satılık olarak başlıyor oyuna. fiyatı 1.5m civarı oluyor yalniz agır sakatlık gecirmiş iyileşmesine 1 ay kala fln kadronuza katabilirsiniz yoksa transfere izin cıkmıyor klüpten. bu fiyata bulabileceğiniz en iyi defans diyorum. potensiyeli ve kendi 4 yıldız olarak gösteriyordu coach . 1 sene sonra (zaten iyiydi) bayada bi gelişti 5 yıldız olarak göstermeye başladı. Bir sürü klüp feşinde koşuyor şimdiRamon Rodrigues da Silva - galiba brazil'ya liginin oyuncularının yüklü olması lazım görmek için. Cok iyi bir genç yetenek Nelson Rivas'in genc versiyonu diyim :) ayrıca 325k ya aldım.Cesar Azpilicueta -Her ligte mevcuttur. Osasuna'da oynuyor . Tam bir Wonderkid diyebiliriz onun için. Potensiyeli full'de... Yalnız klübünden koparmak kolay olmuyor. Baya bi bayılman lazım birde gelmek istemeyebiliyor her klübe.Renan- Sanırım brazil'ya liginin acık olması lazım (emin değilim) Botafago'da oynuyor. Geleceği parlak bir kaleci. 1 sezon oynadım şuan ki haliyle bile direk 11 lik ama ve potensiyelide var baya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar