calimero Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 selamlar. diğer FM 2009 başlığında baya gerilerde kalmışım (63 falan) bir bakayım neler dönmüş diye ilerledim, peheyyyyy millet almış başını yürümüş. şu wonderkid dir şu adamı alın über falan. abi başlığı okuyamıyorum resmen, bi adam görüyorum hop alta bi adam görüyorum hop alta resmen eziyet oldu bana bu başlığı okumak. genel kabul görürse lütfen istekler ve tavsiyeler lütfen bu başlıktan verilsin yahut lütfen spoiler ile verilsin oyuncu isimleri. saygılar sevgiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Francesco Bolzoni DM/MC Davide Santon D/WB/M/AM R ikisi de çok iyi genç oyuncular, santon 91li hatta ama gayet iyi oynuyorlar. Çok ucuz olduklarını söyleyemem ama İngiltere'de bile baya iş yaparken özellikle Türkiye'ye falan alacaksanız harika olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 baba bu başlıkta spo vermene bilmem gerek var mı. ben diğer başlık için spo verilsin demek istemiştim. tabi istersen bu başlıkta da spo içinde verebilirsin de tartışmak gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 nuri şahin çok iyi yav, ucuz da başlangıçta. serdar kulbilge, sercan yıldırım türkiye seviyesinde çok faydalı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 keirrison st eduardo costa dmc mc lequi dc villarealde altidore var her takıma geliyor yıllık 300 istiyo satılık listesidne 6.5 m a 2. sene patlama yapıyo fiziksel Şampiyon adam =) agüeroyla yarışıyor gol krallığında her sene 3.5 +3 (24) alablrsnz mehmet nas türkiyede iyi iş yapar orta seviye takımlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Eugene Seleznyov => Pivot Forvet Koray Çölgeçen => Sağ Bek Çağlar Birinci => Sol Bek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 İyi spoilersız yaziim bilen çoktur muhtemelen de bu sene CL'yi almamda baya etkili olmuştu: Angel Di Maria M/AM LC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 bence de bu basliga gerek yok spoiler, ama sey, basliga yine de eklensin Spoiler icerir falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 francis mohammed de bazen iyi oynayan bir genç yetenek. istikrar zayıf sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 santon iyi oyuncu evet. nuri şahin bi kere efsane. leo var guilherme var doğru yazamadım heralde rimini'deki vantagiatto gene iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 kucuk ve buyuk takimlarinda alabilecegi bir adam onerecem ben. ``Jack Tuyp`` Dortmund oyunumda ilk sezonun devre arasinda 450K ya aldim. Benim haricimde birkac kucuk takimda istiyordu(G.Antep ve bazi fransiz 2.lig takimlari) scout um en son care olarak alinabilir diyordu ama resimde ozelliklere bakarsiniz(ilk geldigi sezondan pek farki yok potansiyeline ulasmis galiba) Jumping 20 Heading 16 finishing 18 str 18 work rate 19 tech 16. tek eksi yani hizi ve off the ball ozelligi. Macta alamadigi kafa topu yok target man olarak ayarlayin ve gerisini ona birakin. Onun indirdigi toplar sayesinde diger golcum falcao gol krali oldu. Oscar cardozo yu alamayanlar icin (ozellikle kucuk takimlar) cok iyi bir oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 hile gibi oyuncu bulmuşsun white :) ideal ucuz target man :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Bu oyuncuları Fenerbahçe'de oynatmıştım, baya iyi oynuyorlar. Mehmet Ekici: MC mevkisinde çok iyi oynuyor, avrupanın büyük kulüplerinden çok iyi teklifler alıyor 1-2 sezon sonra. Tafforeau: Roberto Carlos sezon sonunda ayrılınca yerine bu futbolcuyu aldım. Gayet güzel iş çıkarıyordu DL/WBL mevkilerinde. Mascio: Ucuz iyi özellikleri olan bir MC. Duran toplarda iyi. Büyük takımlar önce kiralık olarak yollar veya feeder clublara yollarsa daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 WinterWolf said: kucuk ve buyuk takimlarinda alabilecegi bir adam onerecem ben. ``Jack Tuyp`` Dortmund oyunumda ilk sezonun devre arasinda 450K ya aldim. Benim haricimde birkac kucuk takimda istiyordu(G.Antep ve bazi fransiz 2.lig takimlari) scout um en son care olarak alinabilir diyordu ama resimde ozelliklere bakarsiniz(ilk geldigi sezondan pek farki yok potansiyeline ulasmis galiba) Jumping 20 Heading 16 finishing 18 str 18 work rate 19 tech 16. tek eksi yani hizi ve off the ball ozelligi. Macta alamadigi kafa topu yok target man olarak ayarlayin ve gerisini ona birakin. Onun indirdigi toplar sayesinde diger golcum falcao gol krali oldu. Oscar cardozo yu alamayanlar icin (ozellikle kucuk takimlar) cok iyi bir oyuncu. vayy be... Gerçek mi bu adam? Eğer sen bulmuşsan süpermiş, zira çok yakında tüm forumlarda adı geçecektir bu adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 benim scout "very inconsistent" demiş , ama bi sezonda 26 gol atmış adam nasıl devamlılıkta sınıfta kalır , enteresan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Genelde actigim butun liglerde + brezilya ve arjantinde scout veya feeder club koymaya calisirim. Jack Tuyp u tesadufen devre arasinda volendam kendi onerdi. Illada gidecem die tutturan frei nin yerinde bunu aldim freinin parasiylada Falcao yu aldim. Su an ucuncu sezon bitti ve dortmund un favored personel leri arasina girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Jack Wilshere - AMC gelecegin ronaldinhosu maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 marquinhos var adam rakip yarı sahanın her yerinde oynuyor ve statları cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Birde cok ust duzey ortasaha(oda 1 tane) ve forvetler haricinde diger oyuncularin positioning ozelliginin en azindan 13+ olmasina dikkat edin. Takim savunmasinda bunun onemi buyuktur bence. Ozellikle LLM(Lower League Managment: Kucuk takimi alipta iyi yerlere getirmece) de cok fark ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Mehmet Topuz Hoffenheim'a aldım yerine alternatiflerim olmasına rağmen,geldiğinde biraz zorlandı ama 2. yarıdan itibaren çok iyi bir çizgi yakaladı.Atakları şekillendiriyor,asist krallığına gidiyor vs. Oynatıldı mı rlz diyorum,3 milyon euroya alınabiliyor oyun başında Almanya ligi için (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 abi tuyp u bulamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 bende de yok tuyp, hangi takımda başlıyo bu arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 tuyp bendede yok muhtemelen bilgisayarın sonradan yarattıgı bi oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 3. sezonda nokta transferler ile iyi işler yapmaya başladık. city'den inönüde yediğimiz 5 gol bizi kendimize getirdi :D -------------------------Leo Franco---------------------- Abdurrahman Dereli-----Leo----Kompany--------Ergün Teber ---------Mehmet Topuz------Nuri------Delgado(Borges) Holosko ----------------------------------------------Mata ----------------------Vantagiatto------------------------- hoş tüm maçları 1-0 kazanıyoruz ama olsun :D Nazar değmesin Leo Franco inanılmaz oynuyor. Son sezonki Zapo toraman ikilisinin kaçırdığı adam sayısının haddi hesabı yoktu. Şimdi buna dur demiş durumdayız. Şu ana kadar Ergün teber ve Leo franco takımın en çok rating sahibi adamlar. Sakarya ve Hacattepe'den aldığım 2 efsane adamda under 20 de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar