Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

imza toplama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya apartmanın yakınlarında ki alışveriş merkezinin girişinde büyük bi ekran var ve şuanda bile açık geceleri sürekli abuk subuk parlak ışıklar geliyor reklamlar değiştikçe ve bizim ev yandan almasına rağmen ışığı bir çok apartman var direk karşıdan geliyor yani ben bu kadar rahatsız oluyorken o insanlar dışarıdan dümdüz o ışığı alınca ne kadar rahatsız oluyorlardır tahmin bile edemiyorum. bu konuda tüm apartmanlardaki insanlardan imza toplamak istiyorum ama sonra ne yapacağım? belediyeye mi gideceğim bu kadar imza topladm bundan şikayetçiyiz diye? böyle bir şeyle bir yere varabilir miyim?
Mesaj tarihi:
polis yok jandarma var :)

ne diyecem ki tek başıma gidip bu ekranı geceleri açmayın rahatsız oluyorum yoksa imza toplarım mı diyecem böyle tehdit eder gibi? :S
Mesaj tarihi:
beyler sakin biz buraya eğlenmeye geldik diye girebilirsin olaya :)

ayrıca alışverişmerkezinin seni takacağını zannetmiyorum muhtemelen hukuksal bi işlem başlatmaya üşeneceğini zannedip he he diyerek geçiştirirler.
Mesaj tarihi:
O mekandan bir yonetici bulup veya o merkezin numarasını alıp once arayıp sonra olmadı gidip konusmalısın eger oda olmazsa imza toplamaya gerek bile olmıyabilir belediyeye cevreye rahatsızlık vermekten dolayı sikayet edrsen ceza uygularlar buyuk ihtimalle:)
Mesaj tarihi:
Egs park ta sbaha kadar tangır tungur sesler bazen alarmlar çalar durur. o kadar şikayet oldu bırakın neon ışıklı gece aydınlatma sistemini, adamlar otopark parası alacak bizden neredeyse.
  • Yeni Oluştur...