Farinal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 ya apartmanın yakınlarında ki alışveriş merkezinin girişinde büyük bi ekran var ve şuanda bile açık geceleri sürekli abuk subuk parlak ışıklar geliyor reklamlar değiştikçe ve bizim ev yandan almasına rağmen ışığı bir çok apartman var direk karşıdan geliyor yani ben bu kadar rahatsız oluyorken o insanlar dışarıdan dümdüz o ışığı alınca ne kadar rahatsız oluyorlardır tahmin bile edemiyorum. bu konuda tüm apartmanlardaki insanlardan imza toplamak istiyorum ama sonra ne yapacağım? belediyeye mi gideceğim bu kadar imza topladm bundan şikayetçiyiz diye? böyle bir şeyle bir yere varabilir miyim?
GEd Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Alışveriş merkezi panjur hediye etsin ^^ önce onlarla konuşun. İmza toplamak bide
AMO Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 once alisveris merkeziyle konussun bence de gazetelere haber olmaktansa bi saatten sonra kapatmayı tercih ederler bence.
funq Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 bence de rica ederseniz imzaya falan gerek kalmayabilir, ya da polis çağırırsanız bir gece
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 polis yok jandarma var :) ne diyecem ki tek başıma gidip bu ekranı geceleri açmayın rahatsız oluyorum yoksa imza toplarım mı diyecem böyle tehdit eder gibi? :S
funq Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 daha kibar, rahatsız oluyoruz apartmanca, birileri şikayet etmeden kapatırsanız huzurumuz kaçmaz sorun yaşamayız falan??
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 beyler sakin biz buraya eğlenmeye geldik diye girebilirsin olaya :) ayrıca alışverişmerkezinin seni takacağını zannetmiyorum muhtemelen hukuksal bi işlem başlatmaya üşeneceğini zannedip he he diyerek geçiştirirler.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Bakarsın alışveriş merkezinin müdürü-sorumlusu artık her kimse insan çıkar haklısınız der 23.00 dan sonra kapatırlar tv yi... olur mu olur
funq Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 evet koyu yeşil kadife perdeler takmak en mantıklısı şu olayı çözmek için, vay canına
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 sipeyskeyk said: beyler sakin biz buraya eğlenmeye geldik diye girebilirsin olaya :) eheh sesli güldüm
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 O mekandan bir yonetici bulup veya o merkezin numarasını alıp once arayıp sonra olmadı gidip konusmalısın eger oda olmazsa imza toplamaya gerek bile olmıyabilir belediyeye cevreye rahatsızlık vermekten dolayı sikayet edrsen ceza uygularlar buyuk ihtimalle:)
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 3.cadde dedikleri zırva bi yer varya orası işte
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Egs park ta sbaha kadar tangır tungur sesler bazen alarmlar çalar durur. o kadar şikayet oldu bırakın neon ışıklı gece aydınlatma sistemini, adamlar otopark parası alacak bizden neredeyse.
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Farinal said: 3.cadde dedikleri zırva bi yer varya orası işte bahçeşehir mi ?
Öne çıkan mesajlar