Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Update: Oyun Subat 25'e ertelendi. 22 Ocakta Sinirli Slotlu Trial Baslayacak[Status Tartisma Topic'i]

narsor

Öne çıkan mesajlar

Uzgunum, oyun hala cok cok kotu. Bir suru sey ekliyorlar, tweakliyorlar ve hersey guzel gorunuyor ama oynanis hala ayni, istedigi kadar skille gore dmg falan desin bisi degismiyor arkadaslar. Ilk basta insain kulagina hos geliyor, oyunda imba item yok, 5 noob bile bir proyu kesebilir falan ama oynayinca oyle olmadigini goruyoruz. Ve Twitch combat cok kotu birseymis onu da gorduk. Olmuyor yani olmuyor... fps oynamak istesem fps oynarim :)

Crafting HALA kotu, evet item fiyatlandirmasini yaptilar ettiler, skille gore de daha fazla success var ama halen asiri derecede sikici ve bir yere varmiyor. Item yapip satacak bir ortam yokki? Yani UO da housing vardi, dukkan aciodun, Diger oyunlarda da auction house, ikisi de yok su an ve bir ise yaramiyor. Bir de asiri derecede fena bir grind. UO crafting bu kadar grind degildi... ama bunlari oynayinca daha net goreceksiniz.

Pre-order vermemenizi siddetle tavsiye ediyorum, ama sizin paraniz, sizin dusunceniz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Azmonunda dediği gibi benim param :) Açıkçası hiçbir oyun ilgimi çekmiyor şu ara DFO hariç o yüzden ben verdim pre orderımı clanımla birlikte takılıcam eğlenicem açıkçası beklentim abartı birşey değil zaten arkadaş ortamı olsun öyle akalım pvp koşturalım gerektiğinde/istendiğinde siege yapalım eğlenelim yani baktım birkaç ay sonra serverlar boşaldı yada oyun rezil harbiden düzeltilemiyorda ozaman olmadı bırakırım eğlendiğimle kalırım :)
Sosyal ağlarda paylaş

su verdigim video yu izleyin arkadaslar. izlerken cok oynayası gelior insanın. ben bu oyunu oyniycam. butun forumları takip ediyorum adamlar cok calısıyor ve combat sistemini cok sevdim. crafting de yakında cok cok duzelır diye dusunuorum cunku yapımcılar crafting oyunun ekonomisini belirliycek dediler basında buda bole olucaktır bi housing olmucak diye hayal kırıklıgı yok bende olsa iyi olurdu ama eminim ekonominin dondugu mekanlar olucaktır 1 2 hafta icinde. guzel bonus silahlar eklerler. valla dusunuyorumda. oyun 1 2 ayda duzelene kadar bende o sırada hem oyuna alısırım hemde mekanıklerini ogrenmıs olurum. ole gecelerce skill kasıp kendimi harap etmiycem acele etmeyide sevmem zxaten ben bu oyunları tabakaneye bk yetıstırır gıbı oynayanlardan deılım ve bu oyun cok tutucak bence.

alın sıze lınk.. :) Cok gaz savas olmus.

http://www.youtube.com/watch?v=ORSC3HWilPg
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:
Uzgunum, oyun hala cok cok kotu. Bir suru sey ekliyorlar, tweakliyorlar ve hersey guzel gorunuyor ama oynanis hala ayni, istedigi kadar skille gore dmg falan desin bisi degismiyor arkadaslar. Ilk basta insain kulagina hos geliyor, oyunda imba item yok, 5 noob bile bir proyu kesebilir falan ama oynayinca oyle olmadigini goruyoruz. Ve Twitch combat cok kotu birseymis onu da gorduk. Olmuyor yani olmuyor... fps oynamak istesem fps oynarim :)

Crafting HALA kotu, evet item fiyatlandirmasini yaptilar ettiler, skille gore de daha fazla success var ama halen asiri derecede sikici ve bir yere varmiyor. Item yapip satacak bir ortam yokki? Yani UO da housing vardi, dukkan aciodun, Diger oyunlarda da auction house, ikisi de yok su an ve bir ise yaramiyor. Bir de asiri derecede fena bir grind. UO crafting bu kadar grind degildi... ama bunlari oynayinca daha net goreceksiniz.

Pre-order vermemenizi siddetle tavsiye ediyorum, ama sizin paraniz, sizin dusunceniz :)

adam apayrı bir zevk alıyor ya birşeye "kötü" diye teşhis koyup kehanette bulunmaktan :D :D
Sosyal ağlarda paylaş

açıkçası DFO ya kadar hiçbir oyun için forumlarda konuşmadım guild forumu hariç bu oyundada forumlarda konuşmuyorum official sadece burada ve internal guild forumlarında konuşuyorum buradaki 100-200 adamada oyunu almaları için laf ettiğim yok ben öğrendiğim bilgileri ve kendi düşüncelerimi paylaşıyorum. Kaldıki oyun şu anda hiçde istediğim oyun değil ilerdede belki olur belki olmaz bilemem ama en azından sizin gibi yok oyun patladı yok şöyle yok adam pre order etmiş roflcopter vs gibi muhabbet açmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

İzlemedim videoyu ama bir dolu başka video izledim tahmin ediyorum az çok nedir ne değildir.Düşük seviyede aim li bir sistemde büyücülük ağlatır gibi ama ileriki seviye(elemental olan büyüler vs) nasıl işliyor bilen yok çünki o kısım büyüler bildiğim kadarıyla çok test edilemedi clanımda bir kısmına bakan olmuş ve sağlamlar diyorlar ama meleelerin oyuna girdikleri saniyede adamları catır catır kesip magelerin xxx saat skill kastıktan sonra anca adam gibi iş görmeleri kimsenin hoşuna gitmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...