Decrepify Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 hangi gavat sinirlendirdi lan o slotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Jaan said: başlarım NDA sına lan. kaç gündür betadayım karakter yaratma ekranını göremedim. Sözde bugsız clientmiş. Oyunu bu halde 25 inde zor çıkarırlar. daha oyunu load edemiyorum ve aynı sorunu yaşayan tonla beta tester var. Doğru dürüst bir açıklama yapmıyorlar sorunu yaşayanların ortak özellikleri gforce serisi veya onboard ekran kartı kullanmaları. çok sinirliyim şu anda. O kadar kas gir sonra bir defa bile gireme oyuna... Çok üzüldüm senin adına inşallah sorun herneyse halledilir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 said: patch 115 A new patch has been released. This is mainly to address some server issues, but a couple of other things managed to get in. Fixes and updates in this patch includes: * Lay On Hands in Lesser Magic has been fixed so you can't parry it. * Lightning Bolt in Air Magic has been tweaked * Run skill has been fixed so it skills up much faster * You can now skill up in crouch, so that you can sneak up on your enemies at a faster pace. * Block/Parry will now skill up a bit faster * If there are any errors when starting the game, they should all be reported back to you. * The problem some testers experienced with stuttering should now be much better. (We are doing some heavy duty logging on the client to catch the last few remaining client side bugs) * An transparency slider has been added to all GUI windows, so that you can choose transparency level of each individual window. * Updates to the world Please note: We have increased the hitpoints of all Clan Structures, so for the people who have built Clan Cities this will make them appear damaged. patch 116 A new patch has been released. This is mainly a build to fix some harvesting issues that was introduced in build 115. In addition this has been fixed: * Number of reagents for casting Eldritch Sphere in Lesser Magic has been reduced * Spell Description for Lay On Hands has been updated. * Heavy duty logging has been reduced more to prevent FPS drop. Senin durumunda olanların feedback vermelerini istemişler inşallah kısa sürede düzeltirler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 vista kullananlarda error 14001 diye bişey veriyomuş. bende o da yok. error velan da vermiyor load ederkene pat diye nda screen e dönüyor. Benim sorunumdan muzdarip çok adam var. bir çoğu benim gibi karakter yaratma ekranını görememişler. bazı kişilerde ise bu sorun yeni patchlerle birlikte oluşmaya başlamış. hadi onlar biraz daha şanslı en azından oyunu görmüşler... bugün başarabilirsem arkadaşımın bilgsiayarından açmayı deneyecem. çok sinirim bozuldu gece. kher türlü olayı denedim gene load etmedi. Ve yapımcıların bu konu ile ilgili tek bir düzgün açıklaması yok. Oyun böle çıkarsa bu sorun çok baş yakar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ben oyun çıkınca başlmayı düşünüyorum da bişi sorcam; oyun fos mu çıktı ya? sitesinde oyun sistemine bakınca çok şey vaadediyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 cengizhan66 said: dark lutfen eve le ilgili seyleri eve online bolumundeki benim actigim konuya bak :) bu arada en buyuk goon mankenlerden birini kiraliyip verdik o da bob u bize verdi buda sornun cevabi olsun:) biz demeye hakkin yok, somethingawful'a uyeligin bile yok malum :) hatta ingilizcen de yok :D "onlar" garip isler yapmis olabilir ama "sen" yapmadin bisi :P bu arada, bazen girip bakiyorum oyuna, hala kotu hala kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 kötü olan şeleri nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Şu an için player housing yok clan city ve hamlet denen olayları var predetermined locationlar ve her binanın(bankadır madendir vs) yeri belli gerekli malzemeye grindlerse guild dikiyorsun ve sonra upgradeliyosun. Vendor yok henüz oyunda playerlar için uodaki gibi olan. Azmonun dediğine göre skillin arttıgında dmg ın artmıyor sadece yeni spell/ability geliyor ki bence sorun yok burda. Melee ye cok tekdüze sadece sol mouse click spam diyor azmo gerçi son yapılan değişikliklerle biraz daha iyileştiğini düşünüyorum ama kendim görmedim. Negatif commentler genelde bunlarda yogunlasıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Şu anda siege sistemide iyi değilmiş beta forumlarında baya tartışmalar dönüyor fixlenir büyük ihtimalle. Sistem şu anda şu tarz birşey anladığım kadarıyla: Sehre siege açmak için 1-2k para gerekiyo siege e verince 3 saat civarı bri süresi var şehrin sakinlerinin toplanmak için süre bitince siege açanlar dalabiliyor şehre ve elegeçirebiliyorlar. Ele geçirince her gün 1 tane bina yıkabiliyorsun sanırım buda eski sahibi geri alırsa hersey yıkılmıs olmasın diye yapılmıs bir durum fakat 3 saat cok az bir süre genel tavsiyeler developerlara attacker günü belirlesin defender saati o şekilde olsun deniyor buda müthiş değil ama 3 saat demek siege açanlar sabaha karsı 3 4 gibi şehre saldırabilir demek ki kaç gün dayanıcaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 bir quote gördüm şöyle bir: said: all weapons have spell ranks rank lets you use your skill... rank 0 means your skill doesnt matter. rank 10 sword means you can use up to 10 swordsmanskill rank 50 sword and 30 swordskill means you can use all 30 sword skill rank 50 sword and 60 swordskill means you can only use all 50 sword skill staffs have no ranks at the moment thats why magic sucks. we are waiting for this being enabled. Sanki dmg da farkı bu yaratır gibi geldi musluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ya size acik konusayim... durup dururken bu kadar bekledigim oyuna karsi bu kadar cabuk sogmam ama oyunu kaldirdim bile ve icimden hic oynama gibi bir merak ta gecmiyor uzgunum. Nelerin iyi, nelerin kotu oldugunu cok tartistim burda ama oyun kendisini oynattiracak hevesi bile yaratmiyor icimde. EvE gibisi yokmus, onu gordum :) acctu da istemeyin lutfen, coktan verdim bir arkadasa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 bu oyunu yapanların tek kurtuluş yolu oyunu başka bir firmaya (haklarını) satmaları veya yaptırmaları kendilerinin ise web based bi oyun yapmaları onlar için daha hayırlı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 3d0 said: bu oyunu yapanların tek kurtuluş yolu oyunu başka bir firmaya (haklarını) satmaları veya yaptırmaları kendilerinin ise web based bi oyun yapmaları onlar için daha hayırlı olacaktır. mishal ceidot :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ceidot bi oyun firması değil çizim firmasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Valla ben umutluyum bakalım çıksın görecez nası birşey beğenenler oynar :) EvE oynamadım hiç ama duyduğuma göre offline iken karakter gelişebiliyormuş beni bozar o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 3d0 said: ceidot bi oyun firması değil çizim firmasıdır. aheahfjgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 oyun firması olsa oyun yapar dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 İlk izlenim, Karakter yaratma kötü Başlangıç tooltip vs çok kötü Zaten başta giremedim oyun açılmadı vs girdim teknik problem forumunu kilitlemişler aynı dertten muzdarip birsürü insan betaya bile giremiyor. Oynanabilirlik kötü Grafikler kötü Fps olması oynanabilirliği acaip azaltmış Daha çok az bakabildin haftaya daha detaylı bilgi veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 darkfall patlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 vaad edilip gerçekleşmeyen neler var mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Mendoza said: İlk izlenim, Karakter yaratma kötü Başlangıç tooltip vs çok kötü Zaten başta giremedim oyun açılmadı vs girdim teknik problem forumunu kilitlemişler aynı dertten muzdarip birsürü insan betaya bile giremiyor. Oynanabilirlik kötü Grafikler kötü Fps olması oynanabilirliği acaip azaltmış Daha çok az bakabildin haftaya daha detaylı bilgi veririm. bu oyunun nesi iyi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Oyun ciddi patlak galiba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 tövbe edin cümleten conanın önünde af dileyinde aoc e geri alsın sizi,sizi gidi isyankar asiler sizi asduasdhashdhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 boom? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 superwiz said: tövbe edin cümleten conanın önünde af dileyinde aoc e geri alsın sizi,sizi gidi isyankar asiler sizi asduasdhashdhasd conan yalvarıp diz çökse önümüzde yine dönülmez aoc'a,oyun mu o allah için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar