Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Update: Oyun Subat 25'e ertelendi. 22 Ocakta Sinirli Slotlu Trial Baslayacak[Status Tartisma Topic'i]

narsor

Öne çıkan mesajlar

yav combat sistemi spawn mipavn cok sorun deyil.crafting olayi cok vahim bu arada skill bonuslara gelicek olursak aslinda bence siz yanlis dusunuyorsunuz
simdi skill lvl i 1 de lvl 1 istiyen klic 5 damage vuruyorsa 100lvl dada 1 lvl lik klic ayni vurmasi gayet normal
lvl atladikca daha cok lvl gereksimi istiyen itemler olcak iste (skill lvl i)
tabi tahmin bunlar daha oynamadim...
okculuk cok zor olcagini tahmin etmistim zor oldugu icin diyerlere gore cok daha guclu olmali tabi
klic balta ayni damage veriyosa o fixlene bilir tabi balta savunmayi azaltmali ve vurus suresini artirmali
hauler sistemi yok o uzdu beni ama belki 1 yil sonra olur ev de ayni sekilde
ama tabi oyun ilk basta tutarsa tutmazsa yeterli oyuncu olmassa gelismez neyse bakicaz
haritada bence guzel deyil daha cok deniz olmaliydi ana kitanin ortasindan geccek falan filan...
bu arada pek duzelcegini sanmiyorum genel mmolarda pek duzelme olmuyor oyuncunun istedigi sekilde...
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:
azmo daha oyun piyasaya çıkmadan sattı :)

crimson horde'da doğal olarak fail oldu o zaman hehe. geçen yılı war ve aouc bekleyerek geçirdik ikiside kolpa çıktı, darkfall beklemeye değmezmiş madem bu yol beklicek oyun önerisi olan varmıdır acep?

SG-1 izleyip Stargate Worlds bekliyorum artık. :D
Sosyal ağlarda paylaş

mmo lar için niye bu kadar kasarlar anlamam, wow u aynen kopyala abi, farklı grafik motoruyla hatta kullanabiliosan aynısını kullan. içine ev sistemi koy, player loot sistemi koy yeter zaten. değişik abuk subuk şeylere kalkışıyorlar sıçıyorlar. runes of magic mesela,wow un aynısı nerdeyse, gittiler 2 tane class seçebilme olayı koydular bitti. koymasalar gayet tutardı bence. darkfall un çıkacağına inanmıyordum, çıktı ama patladı görünüşe göre. 7yıldır üzerinde çalışılan oyundan epey fail yani, ki wow un 3 senedir pyiasada olduğunu düşünürsek çalmaları gereken epey şey vardı, yapmamışlar. etik olarak nedir bilmemde, çalışan bir sistemi kullanmak yanlış olmasa gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

valla azmo fail dedi diye bu forum komple oyunu fail ilan etti ama o kadar da kötü olduğunu sanmıyorum. azmo'nun beklentisi biraz "the perfect game" şeklinde. betacıların bir çoğu güzel olduğundan bahsediyor oyunun hala. tabi ki azmo oynadığı için görüşlerine saygılıyım ama yani onun beklentilerinin o kadar yüksek olması biraz fazla eleştirmesine neden oluyor sanki. bi open beta olsa da oynasak veya artık trial'a giricez satın almadan evvel. inşallah o konuda yalan sölememişlerdir :) o zaman göreceğiz artık.
Sosyal ağlarda paylaş

cengiz sen 1 v 1 bakıyorsun sanırım olayada oyunda adam sırf senle değil etraftaki archerdı melee di bidolu adamla kapışacak atıyorum 20 ye 20 kapışmada büyücüler okçular ve melee olucak ondan bi yere kaçsa başka yere saldıran adam yakalar misali okadar basit değil. Ayrıca bu goblinler bence fazla zeki :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...