Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 said: Walt Disney Stüdyoları'nın sunduğu bilgisayar animasyonu "Bolt"un yönetmenlik ve senaryo yazarlığını başlangıçta "Lilo & Stitch"ten tanıdığımız Chris Sanders üstlenmişti. Ancak Sanders'in sonradan projeden ayrılması üzerine yönetmenliğine Chris Williams getirildi. 26 Kasım 2008'de gösterime girmesi planlanan "Bolt", Disney'in kuruluşundan bugüne kadar ürettiği 47. uzun metrajlı animasyon filmi olacak. Önceki adı "American Dog" olan, ancak daha sonra "Bolt" olarak değiştirilen filmin seslendirme kadrosunda John Travolta, Thomas Haden Church, Woody Harrelson, Bernie Mac, Mario Cantone ve Bruce Greenwood'un başını çektiği ünlü aktörler görev aldı. Filmin orijinal grafik stilinde "Rapunzel"de olduğu gibi Edward Hopper'ın çalışmalarından esinlenildi. "Bolt" için hazırlanan ilk öyküde, ünlü bir TV yıldızı olan Henry adlı bir köpeğin öyküsü anlatılıyordu. Hiç beklemediği bir anda kendisini Nevada çöllerinde bulan Henry adlı köpek, orada karşılaştığı tek gözlü bir kedi ve radyoaktivite yüzünden aşırı gelişmiş bir tavşanla tanışıyor, hepsi birlikte kendilerine yeni bir ev bulmaya çalışıyorlardı. 2006 yılında Disney'in Kreatif Bölümü Başkanlığına getirilen John Lasseter, Pixar ve Disney'deki diğer yönetmenlerle birlikte "American Dog"un ilk taslak çalışmalarını gözden geçirdi ve bazı değişiklikler yapılmasını önerdi. Ancak Lasseter ve diğer yönetmenlerin değişiklik önerilerine Chris Sanders şiddetle direniyordu. Bunun üzerine görevden alınarak yerine Chris Williams getirildi. Şubat 2007'de filmin konusunda birtakım önemli değişiklikler yapıldı. Öncelikle başroldeki Henry adlı köpeğin ismi Bolt olarak değiştirildi. Yanına "American Dog" adlı şov programında onunla beraber çalışan bir dişi köpek karakteri konuldu. bolt'u john travolta, penny'de miley cyrus seslendiriyor. imdb: http://www.imdb.com/title/tt0397892/ trailer: http://www.apple.com/trailers/disney/bolt/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 güzel ama Türkçe dublaj gösterime girdi, o yüzden seslendirmenin önemi kalmadı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Pek ilgi olmamis ama simdi izledim oldukca begendim. Klasik Disney cizgisinde, oldukca eglenceli ve animasyon kalitesi muhtesem. Sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 evet eglenceli ama kung-fu panda ve ozellike wall-e ortaligi dagittigi icin pek rakip olamadi. guvercinlerin tipler cok komikti, rhino superdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Çoooook şahane filmmiş yeni izledik 1080p sini. Ne kungfu panda ne wall-e bu kadar eğlendirmemişti beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Orjinalde girdi gösterime yaw izledim ben,gayet eğlenceli ve üç boyutluydu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Demin izledim de şansıma topik de üstlere gelmiş, Pixar filmleri kadar olamamış bence ama oldukça güzeldi yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 baya güzel bi filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar