Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım Pls: Samsung Silver Nano Airwash 3 ü Bir Arada (öeh)

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Selam gençler. Evdeki yaklaşık 7 senelik arçelik marka çamaşır makinası paslanmış, tamburu su kaçırıyor, amortisörleri pörtlemiş falan. Sıkmaya gelince deprem oluyor binada. E dolayısıyla yeni makina almayı planlıyoruz. Fiyat olarak çok problem değil taksit olduğu sürece ama öyle bi makina istiyor ki annem, hem kurutsun, hem yıkasın, hem de bi aldın mı 10 - 15 sene gitsin. Şöyle bi model bulduk

http://www.samsung.com/tr/consumer/detail/detail.do?group=whitegoods&type=washingmachine&subtype=washingmachine&model_cd=WD6122CKS/YAH

Bilen, kullanan, elleyen, gören var mıdır, ne dersiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

G.E'nin elektrikli ev aletleri üreten bölümü neden karlarımız sürekli düşüyor sorusunun cevabını bulduğundan beri evladiyelik ev aletleri üretilmediğini düşünürsek; 3.000 liraya değer mi diye sorarken, evladiyelik faktörünü göz önüne almazsanız iyi edersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence de çok pahalı abi, hayvan gibi pahalı hatta da işte takside girerim 23 sene kullanırım diyor annem. Diğer yandan uzay üssü gibi makina hakkaten. Bi perde asmadığı kalmış.
Ne alalım ya önerin bize model önerin marka önerin gençler. Az önce mevcut makina kontrolden çıktı, banyoya gidip tutmak zorunda kaldım son o sıkma kısmında. Altında sabitlemesi için koyduğumuz mermerler de pes etti. Kızgın bir biçimde sallanıyor. Bir anda şaha kalkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
ben hep kelvinator marka bişiye sahip olmak istemişimdir.

adı güzel bi kere

[large]KELVINATOR![/large]

amblemi de güzel

(çamaşır makinesi hariç diğer) reklamları da güzelmiş gerçi çamaşır makinesi değil de buzdolabı konusunda uzmanlar..

olsun kelvinator lekeleri yok eder!

abi o çamaşırın kendisini de yok eder gibi geliyo isme bak!1 Bi de ismi değil de, logosu aklımda kalmış lan. böle tavan arasındaki tozlu bi kutudan çıkan, çok eski günlere ait bişey bulmuş gibi oldum heuahah.
Sosyal ağlarda paylaş

logo super zaten. gerçi modernleşme ayağına bi ara logoda penguen(!) kullanmış mallar. ama şu an ki logo bu hali gibi..
hep tuvalette pörtletirken

"omo parlak beyazını bu markalar destekliyor" kısımlarında ve
"calgon kullanmanızı bu markalar tavsiye eder" kısımlarında logosunu görür, adını okurdum. büyüdüm Hoover alma imkanım oldu ama bunu hiç kullanamadım..

[hoover'in reklamı da şuydu: "ho ho ho hoover süpürür döver, hep temizler hoover!" bayağı eğlenceli bişiydi işte]

ama iddialıyım kelvinator de kullanıcam!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Samsung almayın.

Samsung çamaşır makinelerinin adam akıllı servisi yok Türkiyede. en küçük problemde acı çekersiniz...

3000 YTL ve üstü bi para gözden çıkarabilecekseniz Siemens lerin iyilerine bakın (almanya da üretilenlerine).

Ya da çamaşır makinesinin en kralı Miele dir, onlara bakın
Sosyal ağlarda paylaş

Arçelik ya da Bosch almanı tavsiye ederim benzer niteliklere sahip ürünler var ayrıca gerek servis gerekse kalite açısından oldukça iyiler.

Enerji sınıfı diye bir seçenek var beyaz eşyalarda buna dikkat et A+ sınıfa dail olan ürünleri tercih etmen iyi olur, abartı elektrik faturasından kurtulursun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...