KahnX Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Uzun uzun düsündüm ve bi ara samoyed almaya karar verdim acaba istanbulda nerelerde bulurum ilgilenebilicek yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 ama iyice arastirdim apartman yasamina uygun degiller ve kuzeyliler. cok ters olur galba =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vodbones Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Kuzeyli olduğunu anlamak için aratışrmaya gerek yok aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 kaan çok pis ayar yemişsin. adsafsafdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 eneee çok tatlı oluyo samoyedler. ama hiçbi petshopta görmedim şimdiye kadar, sadece internetten biliyorum. belki siparişle getirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gOkche Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 cooooook guselller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 eet choq quselleğrrr sipariş üzerine çiftliklerden yolluyolar ama 1000ytl hepsi, 2-3 aylık yavrular falan. neyse tutorials kısmına hayvana pati ver tutorialını bitireyim bari. dayımın golden retr. a 2 dakkada öğrettim her b.ka pati veriyo artık şımarık şırfıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar