irenikus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 E sen içerken görevliler gelip zabıt mı tuttu da adresine ceza postalamışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 kordonda da yapıyolar ki onu, yozluk göstergesi, sapıtan olursa tutukla götür de, oturup çimlerde falan içen adama ceza yazmak, ancak bu hükümetle gelebilirdi, geldi de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 kitana said: Genele bakarsak içip sapıtan millete bela olan insanlarda var sonuçta. Onlar için yasalar da var ama kamusal alanda rahatsızlık yaratmak diye. Bu tarz bir yasayı takmayan adam biraz zorlarsa içki yasağını da takmaz o yüzden bir manası yok. kaldı ki sokakta körkütük sarhoş olan adam, barda da körkütük sarhoş olup içerde ya da dışarda yine huzursuzluk yaratabilir. Polisin bir görevi olacaksa bu konuda en azından bence sokakta körkütük sarhoş bir adam gördü mü onu alıp götürmektir kendine gelene kadar. Sokaklarda da araba kullanmasını bilmeyen tonla mal var ama araba yasağı yok sonuçta, arabayla kazaya karşı yaptırımlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 şaka gibi istanbulda bunu uygulayan tek belediye üsküdar sanırım misal biz maltepe sahilde içerken polis geldi denize doğru için lütfen halka doğru içmeyin dedi gitti gayet güzel bir şekilde. Zaten olması gereken de bu bundan fazlasını yapamazlar moda sahilde falan yapsalar olay çıkar kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 olmasi gerteken o degil, daha fazlasini da yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Kadınlara tecavüz olabilir diye hepimizin penisini kessinler o zaman aynı mantık neticede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 sokak ortasinda sevismek de yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 valla merak ettim zabıtanın "bireylere" ceza kesme hakkı var mı ki? hukuk bilen eden patiler, bi bakınsanıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 burada polis keseyo (içki muhabbetine) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 oha be olayda kanunsuzluk var gibi, benim bilidğim sadece parklar da falan içince ceza yiyosun. gerçi üsküdar, yobaz kent. sivil polisi özellikle bi acaip, bildiğin barzo gibi davranıyorlar insanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Kuzey Amerikada da yasak sokakta alkol icmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 münferit denmiştir sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Modada ortalıkta içerken polisten gördüğüm en fazla muamele toparlanın sahile gidin denmesi olmuştur. Belediye ekibi hiç görmedim ama. Geçmiş olsun. Üsküdar sıkı mizaca sahip güzide semtlerimizden bir tanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 izmirli olup üsküdar belediyesinden ceza yemek de başarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Rahan said: valla merak ettim zabıtanın "bireylere" ceza kesme hakkı var mı ki? hukuk bilen eden patiler, bi bakınsanıza. Soruyu tam anlayamadım ancak zabıtalar yalnızca seyyar satıcı kovalamakla görevli değiller. Hatta; BELEDİYE KANUNU Zabıtanın görev ve yetkileri MADDE 51.- Belediye zabıtası, beldede esenlik, huzur, sağlık ve düzenin sağlanmasıyla görevli olup bu amaçla, belediye meclisi tarafından alınan ve belediye zabıtası tarafından yerine getirilmesi gereken emir ve yasaklarla bunlara uymayanlar hakkında mevzuatta öngörülen ceza ve diğer yaptırımları uygular. Görevini yaparken zabıtaya karşı gelenler, kolluk kuvvetlerine* karşı gelenler gibi cezalandırılır. ..... *kolluk kuvveti: polis, jandarma gibi şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ya zabıta tek gelse dayak yicek bilio kendiside ondan önden polisi yolladılar; direk ceza kesilmiomuş üsküdarda önce bi heyete götürülüomuş senin tc kimlik no ve dosyan vs. vs. o heyet daha önce böle şeyler yapmıssan [ki sabıkamda yok istanbulada ilk gidişim] ceza kesiomuş benim ismimi beğenmediler heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Snefru said: Kadınlara tecavüz olabilir diye hepimizin penisini kessinler o zaman aynı mantık neticede. Bu kadar duz mantıkla gidersen....Uyusturucu da yasak olmasın o zaman bazı kullanmayı bilmeyenler aşırı dozdan oluyor diye neden hepsi yasaklanıyor. Hadi sen içiyorsun birsey olmuyor, dışarıda ne kadar okuz adamlar var, içki içince ekstra okuz oluyorlar, adam parkta içse içse ordan birini bıçaklasa zarar verse kim hesabını vericek, içip sapıtana ceza verilsin diyorsunuz da o millete zarar verdikten sonra neye yarar. Baska bir yonden bakarsak, parkta ya da sahilde çimlerde içicek adamlar, bir de orada bagıra bagıra apuk sapuk konuscaklar kendi aralarında çocuklara kotu ornek direk. Sahilde kayalarda icmeye birsey demiyorum, diger insanlardan uzakta oyle sapıtmadan içerseniz zaten birşey demez kimse. Ama obur turlu ı-ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 valla ben içince bağıra bağıra konuşmuyorum, bardaysam bağıra bağıra şarkı söylerim en çok. uyuşturucuyla karşılaştırmak nedir ya? bi doz eroinle bir bira aynı şey mi? ben kola içince bir şey olmuyor sahilde, bira içince polis götürüyor, oldu, suçluyum tabi... alkolü bambaşka bir şey gören zihniyetler ağız dışındaki başka bir uzuvlarıyla içip bu yobazlara yol veriyor zaten, kime ne kola içerim bira içerim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Orada uyusturucuyla ickiyi bir tutmuyorum, arkadasın o zaman penisimizi kessinler tecavuz ederiz diye kullandıgı aynı duz mantıgı kullanarak baska bir yere varıp ona kurdugu mantıgın kendi icerisinde tutarsız oldugunu gostermeye çalısıyorum. Sen içip sapıtmıyor olabilirsin, baskası yapıyor/izin verilirse yapacak. Ha ayrıca ben aksam ailemle parkta dolasırken orada sarhos birinin bagıra bagıra sarkı bogurmesi de gayet rahatsız edici bir durum olur. Yani bu kadar yazıyorum yine birisi yazacak, ben parkta iciyorum birsey yapmıyorum diye, bir kez daha yazıyorum arkadaslar herkes sizin gibi olsa tamam sorun yok ama degil iste sorun orada. edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 valla anlamamaktan büyük bir ısrar ediyorsunuz. başımızdakilere ve onlara oy verenlere dersiniz bi de at gözlüklüler vs diye. abi çok basit, DIŞARIDA İÇİP SARHOŞ OLANLAR ETRAFA ZARAR VERİYOR. aha büyük harfle yazdım en önemli kısım o. şöyle düşün, anenn baban sahilde yürüyor yanyana öküzün teki de 3-5 bira içmiş bünye zayıf kör kütük sarhoş olmuş. annen ile baban o öküzün önünden geçerken bi terslik çıksa, ne bileyim adam küfretse babana annene laf atsa vs. ne düşünürsün? kötü birşey sonuçta, kimse de hesabını veremez. olan olmuştur çünkü. ki bu en basit örnek. neler var neler yani. içilmesin dışarıda herkes senin benim gibi değil bünye farkı denen birşey var, ya da durmayı bilememek. adamlar evinizde içmeyin barda içmeyin demiyor ki? gören irandaki gibi tüm içki kullanımı kaldırıldı sanacak. mantıklı düşünün, istanbul bile 10 sene öncesinin istanbulu değil. neler değişti, insanalr değişiyor. unutmayın ki bizim hayvanlıklarımız yüzünden kurallar koyuluyor. kimse kimseye birşey yapmasa, adam gibi hareket etse hukuk birimine gerek duyulmazdı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 maganda mı yok memlekette ben içmişten çok içmemiş adamdan rahatsız oluyorum parklarda bahçelerde, nefes almalarına yemek yemelerine engel olamayız magandaların, tıpkı bazıları içmeyi bilemeyebilir diye kordonda parkta bilmem nerde içki içmenin yasak olamayacağı gibi diyorum. nasıl ki sokakta taşkınlık yapan alınıp götürülüyorsa, içki içip yapan da aynı şekil götürülür zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 gecen gun karakolda içki ve ateş yakmaktan dolayı bı ceza yazdıklrını söledıler imzada attım ama ödemeyi düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Greeny said: DIŞARIDA İÇİP SARHOŞ OLANLAR ETRAFA ZARAR VERİYOR. aha büyük harfle yazdım en önemli kısım o. şöyle düşün, anenn baban sahilde yürüyor yanyana öküzün teki de 3-5 bira içmiş bünye zayıf kör kütük sarhoş olmuş. annen ile baban o öküzün önünden geçerken bi terslik çıksa, ne bileyim adam küfretse babana annene laf atsa vs. ne düşünürsün? kötü birşey sonuçta, kimse de hesabını veremez. olan olmuştur çünkü. ki bu en basit örnek. neler var neler yani. içilmesin dışarıda herkes senin benim gibi değil bünye farkı denen birşey var, ya da durmayı bilememek. Aynı şeyi barda içen adam da dışarı çıkıp yapıyor gayet. Taksim sokağı, kadıköy barlarla dolu. Her barda da malesef cnbce dizilerindeki gibi "hey dostum çok içtin yeter artık" demiyorlar, adam kör kütük sarhoş olabiliyor. Ordan bir adım sonrası da kadıköy ya da istiklal zaten. Bunun sonu yok yani. Annemle babam arabayla yola da çıkıyor ama istanbul araba kullanmasını bilmeyen mallarla dolu. Ben okul dışında hayatımda bir kere sokakta içki içmedim sanırım zaten bana çok özenti gelir ama devletin insanların hayatına karışmasında bir sınır olmalı. Öte yandan zaten türk polisi bu tarz kuralları kaldıracak kapasitede de değil çünkü çoğu zaman yetkilerini yanlış anlayan bir grup mal polis çıkıyor (bkz: parkta el ele tutuşan gençleri uyaran polis modeli). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 dediğimin aksiğini söylemiyorsun, fazlasını söylüyorsun ardeth. dediğim gibi bizim hatalarımızdan koyuluyor bu kurallar. engelleyebildiklerini engelliyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 çok başarısız bir önlem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar