Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Abi herkes fail mail demiş ama şu ana kadar duyduğum msn-facebook-internet üzerinden gelişen en epic ilişki heralde. Ve kızı da beğeniyorsun, kız odun ya da obez değil? Gratz ne diyim, belki bundan sonra daha iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Eh diğer açıdan tüm sene o kızla yatakta bakışarak geçecek. 1 senen var hamle için :D, umarım bişiler yaparsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Masteis hocam sen ölmüşün ya hiç uğraşma 'bu da böyle bir anıydı' de geç..ben öyle yapıyorum da(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 yok abi bu böyle kalamaz, kızla fırsat olmadı bi daha konuşayım uyku düzenim dağıldı. bi konuşayım yanıma çağırcam alcam karşıma konuşcam. ya o yılbaşı gününe geri dönmeyi istiyorum ne kadar hıyarmışım ben diyorum her seferinde ve utanç duyuyorum kendimden. ama şu var ki rahat hissedemedim kendimi çünkü onu nerdeyse ilk kez görüyordum ki buna benzer başka bi kızla yaşamışlığımda seneryo daha farklı ilerlemişti. of çok kötü oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Geçmiş olsun, kız başkasıyla çıkıyor. Alem göt olsun derlerdi, bu sefer ben göt oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 bundan sonra kızlara nasıl yaklaşman gerektiğini biraz öğrenmişsindir artık , canın sağolsun boşver =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 abi kız başkasıyla çıkıyorsa ya da çıkmaya başladıysa bu kadar kısa süre içersinde zaten eve gidip de "ne güzel geceydi keşke daha fazlası olsaydı" dememiştir, dolayısıyla seni çok da sevmiyordur pişman olacak bir şey var mı bu durumda bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Bence iyi oldu çünkü kızın derdi çok başkaymış,hemen kurtul bence sen bu kızdan kafandan sil yoksa seni baya üzücek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Masteis said: Geçmiş olsun, kız başkasıyla çıkıyor. Alem göt olsun derlerdi, bu sefer ben göt oldum. Epic fail olmuş yav :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metastasis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 uzucuymus, saglik olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Ardeth said: abi kız başkasıyla çıkıyorsa ya da çıkmaya başladıysa bu kadar kısa süre içersinde zaten eve gidip de "ne güzel geceydi keşke daha fazlası olsaydı" dememiştir, dolayısıyla seni çok da sevmiyordur pişman olacak bir şey var mı bu durumda bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 kız senden beklemiş. yılbaşında yan yana uzanıp yine de hiçbirşey yapmadıysan gay olduğunu düşünmüştür :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 muhtemelen yedek listesi filan yapmıştır ya, bu kadar çabuk çıkmaya başladığına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 of newbie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Takma kafana abi, o kadar konuştuktan sonra gidip başkasıyla çıkıyorsa iş yoktur o kızda. Amacı başkaymış. Şu kıskandırma taktiklerine de çok fena uyuz oluyorum, ne saçmalıktır yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Eralp said: Takma kafana abi, o kadar konuştuktan sonra gidip başkasıyla çıkıyorsa iş yoktur o kızda. Amacı başkaymış. Şu kıskandırma taktiklerine de çok fena uyuz oluyorum, ne saçmalıktır yahu. +1 bana yapıldımı kıskanmaktan çok sinirleniyorum böle bunalım oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar