pogodi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 roket adam said: Pyro said: Joscelin said: dory said: 1. sirada azmo var sonra orcun geliyo sonra emre sonra oguz ama emre ve ouz cekişmeli simdi yalan soylemiyim Uyuyodum Uyandım Azmo gibi bi paçozun arkasına düşmek yetmiyomuş gibi, bi de Oğuz'la çekişiyorum ha? Bittin gözümde Tuba, sildim seni defterden. Paçoz babandır diyeceğim yine ben paçoz olacağım bu durumda. oha. merhaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 oğuz naptın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 patideki en yakisikli adam emir, bunu neden tartisiyosunuz ki? cirkin demissiniz adama, bildigin kiskanclik. emir yonetir yani. orcun hmm hadi onu gecelim. emre ve ouz bu listede tepede yine. altina kimi koyarsaniz koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 o zaman ben emreyle ouzun altına mortis i koyuyorum altalta üstüste takılırlar artık ehehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Sevgili arkadaslar. Siz birer erkeksiniz, yani ne kadar yakisikli olup olmadigimi tartismanizin bir onemi yok. Onemli olan seyler sevgili bayan arkadaslarimizin fikiri, ve 1. siradayim oraya gore. Hepinize iyi geceler, bu gece rahat uyumak istiyorsaniz birer asperin icin yatmadan, bu darbe size agir gelmistir simdi... <3 Tugba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 mortitsi hatirlamiyorum ben. altini bos biraktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 critz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Tuğba senin yüzünden yemediğim laf kalmadı, Oğuz üstümden prim yaptı. Allah KAHretmesin seni, ne diyeyim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 omuzların genişse tanışalım der sonra unutur nasıl bi hafıza bu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 uuu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 adama omuzların geniş tanışalım diyorum unutuyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Oha Mortis'inki geniş miymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ahaahah epic ayarlar gelıo yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 saeros toplandık ve ne dediini anlamadıımıza karar verdik asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 selam post saygılar HAY LANET arka sayfaya düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 koz say olm. noob gibi oynanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 orcun daha dun brad pite vurduruyodu, yakisikli olsa nolur lan. emir desen at suratli, oguz kel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ben nasılım şükrü ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 aquila said: orcun daha dun brad pite vurduruyodu, yakisikli olsa nolur lan. emir desen at suratli, oguz kel. Bir bana kulp takmadı <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mortis said: ben nasılım şükrü ^_^ sen kalbimin bir numarasisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 adam yerıne koymadı dıılde kulp takmadı hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Şükrü beni adam yerine koymuyo musun? Koymuyosan söyle valla kızmayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 caktirma, kalbi kirilmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Vay allahsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar