Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BonePART said:

dory said:

butun yazilanlari okudum ve laflar hazirladim
lakin cok basim agriyo ffs =(
ozetle: nil benim, ilyas sen bikinili foto yerine baska bisi alirsin.

sende benimsin
ben sirf hane kaynasalim babinda
ahaha

ahlaksiz.
hih.
Mesaj tarihi:
pogodi said:

O KEDİYİ YERİM

hehe çok tırmalıyor yanlıs ablası :P

xaty said:

mrb şüküfe..

benim ana sınıfındayken bir kız arkadaşımın annesinin adı şüküfe'ydi. sonra annem o kadınla tanışınca adını çok garipsemişti, ilk kez o ismi duyuyormuş. evde akşam yemeğini yerken babama sordu eren'in x arkadaşının annesiyle tanıştım, bil bakalım adı neydi diye. babam birinci tahimininde bilmişti ismi, hatta birinci tahminini geçtim 1 saniye içinde bilmişti.
(bu da böyle bir anım..)

süper bir anıymış. epey güldüm :)
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

Emaleth said:

BEN YOKKEN FORUMU BOZMUŞSUNUZ!

EMA! abla.. allahsızım ki özlemişim gel bunların kulaanı çek hatta benim kulaamı da çek çok küfürbaz oldum :(

anacım ben onu large tagleri çalışmadı diye dedim, haşa, kulakla mulakla işim olmaz, bıraktım o işleri :P
Mesaj tarihi:
Emaleth said:

BabacumMostors said:

Emaleth said:

BEN YOKKEN FORUMU BOZMUŞSUNUZ!

EMA! abla.. allahsızım ki özlemişim gel bunların kulaanı çek hatta benim kulaamı da çek çok küfürbaz oldum :(

anacım ben onu large tagleri çalışmadı diye dedim, haşa, kulakla mulakla işim olmaz, bıraktım o işleri :P

evinin kadini artik
kiymali makarna felanla urasiyo
Mesaj tarihi:
ben anlamadım şimdi. bonepart, aha bu kadar uzun saçlarım mı diyor? onun dışında olsa olsa boynuz gibi dutuyor o. ne abicim o? alnımı karışladılar falan da olabilir. saçlarım dökülüyor önler açıldı olabilir belki. nedir yani
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...