Eralp Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Ahahaha nolmuş la burda diss miss :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Dynun said: S en bıkmadın mı arkadaşım i mâları hiç mi anlamadın m alum seni fake sanırlar a ma bilmezler ki rapçiler ne kadar inatçılar p es et artık olmuyor e stikçe kafana öyle diss atılmıyor s us lütfen ne olur i yisi mi salonda otur e n iyi öğüdümdür sana L ütfen bırak uğraşma burayla WİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Sanırım daha önce koymuştum emin değilim, zoofili eğilimlerimi göstermeyi seviyorum ama. Koyunları da seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 saçlar o zamandan sinyal veriyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 sven demiştik hatta bu resme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Dynun said: S en bıkmadın mı arkadaşım i mâları hiç mi anlamadın m alum seni fake sanırlar a ma bilmezler ki rapçiler ne kadar inatçılar p es et artık olmuyor e stikçe kafana öyle diss atılmıyor s us lütfen ne olur i yisi mi salonda otur e n iyi öğüdümdür sana L ütfen bırak uğraşma burayla AHAHAHHASUDASHDASF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 hani şöyle yukarı bakan bir kız resmi vardı kimdi o? onu gördüm bugün .. alışveriş merkezinde yürüyen merdivende aynı pozda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Decrepify said: Hem yargıç hem jüri olunca haklı çıkmanızı engellemek için yapalbileceğim bişey yok. bu çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 urmesque dir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Ardeth said: edebiyatını edebiyatını edebiyatını edebiyatını edebiyatını edebiyatını edebiyatını edebiyatını edebiyatını tekrarlayınca çok komik oluyomuş. redingot redingot redingot redingot redingot redingot bu da çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 SimapesieL said: erkeğiz diye geçinenlere bak alın delikanlı görün bı da iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 SimapesieL said: Cons said: penisine penisine aşık oldum, penisine rastlamak çok zor şey böylesine Neden güvenir olmus Cons böyle kendisine Sen penisime, bende vuruldum senin ya kaşına ya gözüne Alioğlan der ki Cons et benimle diss-i muhabbet Dikkat et bu topic yapar sende zaruret Al sana diss! bu efsanee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Dynun said: saçlar o zamandan sinyal veriyomuş Değil mi değil mi. elesso said: sven demiştik hatta bu resme Muhtemeldir, yine sayfa sonuna gelmesi bahtsızlığım artık napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Bu adam ercik olmasın sakın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 SimapesieL said: ulen ne kadar kültürsüzsünüz bi de elitiz diye geçiniyorsunuz samurai panda değil kung fu panda o ! mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 SimapesieL said: 1. imla kılavuzunda disk i bulamıyorsan gözlük al :D 2. diss i imla kılavuzunda değil underground da ara ;) 3. Benim dissimi yiyen disk yiyenden daha beter olur >:D< 4. ilkokul şiirlerinizi oğlunuza kızınıza saklayın! yeah! 1. olan kardeş sen mc darbe misin stüdyo işleri nasıl oldu? hallettin mi mc hope a selam eh işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ginaly said: bu arada 10-12 sayfa evel bana ayar vermeye kalkışan bi arkadaş olmuş. gelmiyim oraya. gereken yapıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ginaly said: Dynun said: S en bıkmadın mı arkadaşım i mâları hiç mi anlamadın m alum seni fake sanırlar a ma bilmezler ki rapçiler ne kadar inatçılar p es et artık olmuyor e stikçe kafana öyle diss atılmıyor s us lütfen ne olur i yisi mi salonda otur e n iyi öğüdümdür sana L ütfen bırak uğraşma burayla AHAHAHHASUDASHDASF Oha dinan mükemmelsin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 SimapesieL said: ne fake i yaw? grubum bile var benim denizler altında 46 fersah diye. denizler altında 20000 fersah o arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 fede said: ginaly said: bu arada 10-12 sayfa evel bana ayar vermeye kalkışan bi arkadaş olmuş. gelmiyim oraya. gereken yapıldı oo eyvallah müdürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Dynun said: S en bıkmadın mı arkadaşım i mâları hiç mi anlamadın m alum seni fake sanırlar a ma bilmezler ki rapçiler ne kadar inatçılar p es et artık olmuyor e stikçe kafana öyle diss atılmıyor s us lütfen ne olur i yisi mi salonda otur e n iyi öğüdümdür sana L ütfen bırak uğraşma burayla crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 gecenin kısa bir özeti. bidaha bensiz eğlenmeyin burda. üzülürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 tam ben de fede gecenin özetini çıkardı bize diyecektim diyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 neler olmuş vay vay vay, daha sık ziyaret etmeliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar