BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ama bence TUBA daha bi gotik daha bi guzel not edilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 *noted* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Sly-One said: sharpen a niye abanıyosun hep hep abanmıyorum ya. bu yüksek isoyla çekilmiş gündüz vakti güzel değildi, doğaçlama takıldım. sharpen a abanmak değildi düşüncem. orjinali daha kötü gibi geldi o yüzden; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 sharpenden ziyade o tarz fotoların arka fonuna biraz blur uygulasan daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 her bu sharpen yagız denenen çocuk yüzünden türedi ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 BonePART said: ama bence TUBA daha bi gotik daha bi guzel not edilsin tsk ilyas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 dory said: BonePART said: ama bence TUBA daha bi gotik daha bi guzel not edilsin tsk ilyas. estafurullahs adece gercekler asyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ya ama hep boyle utandiriyosun =)) fotograf koy da gozum gonlum acilsin ilyas gül yuzunu ozledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 http://img35.imageshack.us/img35/1635/n74996099511853371992.jpg cok genctik cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 dory said: ya ama hep boyle utandiriyosun =)) fotograf koy da gozum gonlum acilsin ilyas gül yuzunu ozledim. bak ya. bana diyen kadina bak. iki madalyaya deil, iki iltifata gittin. affetsen de gelmem. dal rüzgari affetse de kirilmistir artik bir kere....,,, aquila said: hicbiri selinin, niyanin, nilin yerini tutmuyor. sen de mi brutus? beni en sona yazmis. hem de tek degilmisim. git ya git. fabersükrü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ben senden ayrildim bi kere, artik hesap vermiyorum. single bi bağyanim. tekliflere kapaliyim. ayrica biz ilyaslan arti sadece arkadasiz ayrildiktan sonra arkadas kalmayi basaran modern 2 insandan bahsediyoruz burda. dal kirilmismis, sen o dali sukruye giderken soktun bana deyyus kadin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ilyascim, beyaz peynir gibiymissin kasar olmussun canim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 dory said: ben senden ayrildim bi kere, artik hesap vermiyorum. single bi bağyanim. tekliflere kapaliyim. ayrica biz ilyaslan arti sadece arkadasiz ayrildiktan sonra arkadas kalmayi basaran modern 2 insandan bahsediyoruz burda. dal kirilmismis, sen o dali sukruye giderken soktun bana deyyus kadin. ne arkadasi ya benim niye haberim yok ayidan post eski asktan dost olmaz diyorum ben askli sevgilili felan olalim dostum war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ayrica suratima flas ypatladi ondan beyazim normalde orda zenciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 biz baristik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 <3 evet kalbini kazandim, nasil kazandigimi söylemem. tugbadan baskasi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ilyas, henuz sana kizginim. forumda gordugun her kariya atliyosun, ayilasiyosun resmen. bu boyle gidmez. gidemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 salak belmondo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 soulberry said: şöyle böyle. tunca said: oo gotik balon said: mersinli tipi var bunlari boyle arka arkaya okuyunca kahkaha attim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 cok bad, cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 demi, sanki, eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 yani, eed, galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 iste, eed, olmamis gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Yani,eed, kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar