MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 BabacumMostors said: parmak rasına belirli bir duygu bslemiyorum ama açıkcası erkek kısmına yakıştıramıyorum aslanlar gibi sandalet giyiyorum ne öyle ben yürürken topuğuma topuğuma vburacak sçtak sçtak diye.. hele de ıslakken.. sandalet iyidir candır dağa taşa da tırmanırsın yeri geldi mi Tuvaletci terligi giyen o zaman en delikanli, en caki gibi erkek oluyor galiba.
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 parmak arası terlik çıkmadan herkes "tuvaletçi terliği" mi giyiyodu? terliğe de asalet falan yüklemeyin be terlik işte
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 MADBOY said: HANIM GIR SU SICAK SA BO.
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 ben ne alırsan bi milyoncudan 5 milyona aldığım mavi terlikleri giyiyorum plajda.
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 CISTAK CISTAK diye ses cikaracak boyle. altinda da siyah, mor menekseli entari.
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 orta parmagimi incitmistim, bu da onun eseri iste öyle.
dory Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 biterim o gözlerinde yirim o parmaklarini
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 hee kücük de o kadar kücük degil, öyle cikmis resimde bandajli oldugundan elim sdfj.
kazým Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 vaniLLe said: orta parmagimi incitmistim, bu da onun eseri iste öyle. tırnakları beğenmedim biraz daa şekilli uzat
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 askus senin de ilyasin var ama, birak belmondomu.
Öne çıkan mesajlar