tunca Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 yattı olm millet yarına saklasaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 çok asisin fede tanışak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 ya onu düşündüm de alkolün verdiği etkiyle gaz geldim sdfsf tanışak bağa uyar. yarın vazonun önünde turizm büfeside beklicem fsfssg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 fede said: bayadır düzgün foto koymuyodum. koyim bir adet KURSAD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 vazo mu ? kütahya mı?? ne ne neyy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 yaaa kütahya tabi. ordan da hisara geçeriz. semaver söyleriz. deveye de bindiririm seni sdflkjsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 deve derken yanşış anlaşılma olmasın. deve var gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 ben kaçtım kurtardım kendimi ordan daha da adımımı atmam. senin bahsettiğin vazo diye anılan yer kütahya haricinde hangi memlekette var? of çok büyük konuştum çok pis tırstım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 kütahyada var işte başka yerde yok. kütahyada diilmisin senden ondan dedim. lan bi düzgün yavşayamıyom ya. alkollüyüm bide. olmıcak ya ben eski sevgülüme dönim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 kütahyalı mıyım ? tsssshhaa.. tshhhaaaa... tsss.. şaka dimi bu mümkün değil efem allah korumuş orda doğmamışım orda büyümemişim ama orda 3 senem geçti belki daha da geçecek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 kütahyalıyım ben. selam. o kadar laf ettin. selam. asl skdljfsldkjf yatıyom ben ya. duramyorum sdflk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 hocam naptın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 hsseljm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 şimdi sabahın köründe karga bokunu yemeden bi uyanırsın.. alnında boncuk boncuk terlerle hala başın döne döne mutfağın yolunu tutarsın damacanaya 5 litre yüklenirsin .. öff ne pis bişey alkol sonrası :( iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ya ben uyyamıyorum burda da hiç aksiyon yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 guzel arkadasim dun is yorgunlugu 9 gibi uyudum mevzu cikarmissiniz simdi ilgilendigim mesajlari quotelyarak cevap vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 kazım said: Sly - one laydın dimi :( ARKADASIM SIRF SU LAFIN ICIN SENI DOVERIM. AMA OLE HAFIF DEIL. SABAH DOVER AKSAM BUZ BANYOSUNA YATIRIR ONDAN SONRAKI SABAH BI DAHA DOVERIM. GEREKIRSE DOKTORU HEMSIRESI NEYSE PARASINI VERIRIM. PARA MEVZU DEGIL IYILESTIKCE DOVERIM. SENSIN LAN SLY-ONE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 dory said: bi adaya dussem forumdan butun kizlar ve 3 erkek deseler yavuz emre bi de en yuksek parayi vereni alirdim adaya ben de adanin baskani olurdum sonra orayi yonetirdim yan adalari fethederdim adalar zincirim olurdu git asya emreyi al bide yavuzu al adaya git naparsaniz yapin bi dahada mevzu oldu mu 25 kilo homosexuel emreyle feminen yavuzu caarirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 dory said: /summon ilyas a.k.a bonepart yavuzu caar yavuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ginaly said: dory said: ginaly said: en son dün gece buradaydım, hala dori muhabbeti dönüyor. bırakın şu çirkini artık. baltaci, cekemiyosun, b.y. katerinam ol. ginaly lan sende duruyenin msni warmiydi listeden bakalim yoksa ondan yapiyo adam koleksiyon mantalitesinde bende war ama silicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 slickers said: eskiden daha kibardı kızlar. ne güzelmiş bu eskiden lafı nesi daha kibardi lan emaleth terlik atar athea fors kullanirdi diablesse zaten icince R harfsiz kufreden bi insandi(normalde r harfi warda icince fransiz oluyodu) teyy teyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ablaydı onlar abla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 bu arada stifler napti bilemicemde JOHNSON yengeye yamuk yaparak vay akye karsina aliyosun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Llama said: ablaydı onlar abla yaw tamam pink wardi kufedip gitmisti bize oda kizdi bana kufetmisti hatta ozellikle ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar