Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 olsun bi paylaşımdır etkileşimdir dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 sinav donemi alinan kilo caizdir, bitince de verilir onemli olan niyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 -rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 utopia said: inan aynı fikirdeyiz. Ov ye men. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Ov ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 dory said: sinav donemi alinan kilo caizdir, bitince de verilir onemli olan niyet işte seni gazlıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 sina yeter artık ama sen de montla sıça döktün şu ov ye meni sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 dory said: sinav donemi alinan kilo caizdir, bitince de verilir onemli olan niyet kabul ettin sende yani direk kilo aldığını insan hayır güneşten dolayı yada foto makinasının ayıbı felan der hiç bilmiyon işi ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 utopia said: sina yeter artık ama sen de montla sıça döktün şu ov ye meni sdf. ov ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bi ara da eppeğe taktıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 sina kafana bişi yeyince o ufalan ov ye hiç kalmıycak selin başkasına benzemez söyleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 geh muc muc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 selin adami DOVER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 kermit said: dory said: sinav donemi alinan kilo caizdir, bitince de verilir onemli olan niyet kabul ettin sende yani direk kilo aldığını insan hayır güneşten dolayı yada foto makinasının ayıbı felan der hiç bilmiyon işi ha kermitim almadim desem ne degiscek ki cirkinlesmeye ve baltalamaya cok musait bi konu, kiz ve kilosu yani, her turlu cemkiririm HAYIR ALMADİM diye afsd. tartıya gore almadim belki ama belli ki onlarin gozunde almisiz saglik olsun asfd. ayrica evet almadim yan duruyom orda hirt can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 MADBOY said: selin adami DOVER. ben adam değilim, bilim adamıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 oh olm bizim fizik hocası vardı bi tane akıllı adamın fizikle işi olmaz derdi aklı varsada fizikle uğraştıktan sonra o akıl kalmaz demişti sinayı görünce adamın dediklerine hak verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 fizik bi yana matematiksel fizik var bi de. teorik fizik bile değil yani artık matematiksel fizik o derece. topolojik mekanik diye bi şey var ya tamamen soyut yapılarda, uzaylarda (gerçi R^3e benziyo) mekanik çalışıyosun. muhtemel tez konuma benzer bir konu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bi sonraki evrede turna kusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 sen kilo almadıysan ben de almadım hodri meydan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 sina ben sana kilo alamazsın demedimki okulunu bitir hobi olarak alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ne guzel hem formdayiz hem matematik falan ugrasiyoruz kafa sagligimiz konusunda kesin yargi konusamiyorum kermit sana deli dedi bana da 3 kisiden 2si diyo bunu ama olsun ya basariliyiz aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 yoo formda dağeilsiniz ikinizde kilo almışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 kermit said: sina ben sana kilo alamazsın demedimki okulunu bitir hobi olarak alırsın bilim için! lfkf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bravo surda resmen cirkin saldirilar tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar