ginaly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 utopia said: ginaly said: selam benim de adım utku. ilgi? utku asl? 35/m/ænkæra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 şu sakacı olan hani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 antalyalıyım ben şaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ben de sina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 http://www.wendyswizardofoz.com/hang2.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 uyudunuz mu? ben hiç uyuyamıycam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 niye yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 proje ve finaller -_o kitap okuyorum şuan misal bitince yazı yazcam falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 oyy kolayss gelsin.benim her bi şeyim bitti,bosgezenin kalfasıyım ayıptır soylemesi pek mesudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 yazııııq. benim de var sınav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ya yazık valla bu seçmeli dersler yüzünden zor olan derslere çalışacak vaktim az kalıyor of. yüksek lisans gelse de kurtulsam kültür içerikli derslerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ardeth kitabını okumayı bitir, yazını yaz da uyu bari biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 amidoinitrite? bi de eskilerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 tarih dersleri hiç zor gelmedi bana nedense ama kolay matematik derslerinde hep zorlandım çünkü matematik zaten kolay ve ezber bişey. derse gitmeyip quiz ödev kaçırınca patlıyo sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Ortam fena değil,iki resim atayım bende hiç poz verememişim bu resimde :( Bu resimdede boynum bi acayip duruyo,niye o kadar uzun anlamadım,ailede kimsede yok o kadar uzun boyunlu. Bu resimdede ayrı bi mal bakmışım,ama neyseki yanımdaki arkadaş dikkatleri çektiği için fazla abartılmadı. P.S: Pembeli olan teacher,diğerleri kursmates :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 inner chaos, hugh jackman potansiyelin var bence. saçlarını kestirirsen sanki imba olacakmış gibi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Sly-One said: tarih dersleri hiç zor gelmedi bana nedense ama kolay matematik derslerinde hep zorlandım çünkü matematik zaten kolay ve ezber bişey. derse gitmeyip quiz ödev kaçırınca patlıyo sonra. tarih dersinin zorluğundan değil okumasının aldığı vakit çok 200 sayfa okuma var. onun yanında ödevini yapmak için bi 100 sayfa falan daha okuyacağım, dandik bişey de yapmak istemiyorum. ama hocasına göre tarih dersinin sınavları kan kusturacak kadar ezber olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ben mew mew squad'im ;o evet wolverine falan diyolar zaten bana lol saclari kisa sevmiyorum ama ben, o resimde kabarik cikmis, fazla uzun degil zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 yok ya yüzün benziyor direkt. kaş göz ağız kıvrımı filan. wolverine'i saçtan diyorlardır fix sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 matematik sux.. şogerekli olması daha da boktan bi durum nihayetinde bok bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 matematik süper bişey lan evet ancak bu kadar argüman yaratacak enerji kaldı bende. şimdiki parçamız "The Aristotelian World-System" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 burtonesk said: yok ya yüzün benziyor direkt. kaş göz ağız kıvrımı filan. wolverine'i saçtan diyorlardır fix sdf. bi de bu var ama onceden koymustum galiba benim jewnose'dan da olabilir benzetme ;/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 jewnose bu değil =/ hem jewnose rulez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ben utaniyorum jewnosumdan, tek uyuz oldugum sey o yuzumde bi de kasim acik, kapanmadi, herkes barzo gibi ne faca atmiyosun diyolar olayin hikayesini bilmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 kim kandırdı seni inner chaos? http://davidbyrne.typepad.com/photos/uncategorized/11_24_05_a_fagin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar